Θέατρο - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το βραβείο Χορν 2018

Όπως κάθε χρόνο εδώ και δεκαεπτά συναπτά έτη, το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» απονέμεται σε κάθε τυχερό νέο άντρα ηθοποιό που είχε τη καλύτερη ερμηνεία για τη θεατρική περίοδο που μας πέρασε.

Η νέα μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα έρχεται τον Οκτώβρη σε κεντρικό Αθηναϊκό θέατρο!

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με αυθεντικά κείμενα των σπουδαιότερων επιθεωρησιογράφων, που άφησαν εποχή στην ιστορία του Ελληνικού θεάτρου, αφιερωμένο στα 100 χρόνια επιθεώρησης!

«Ο Καναδάς είναι ένα συναίσθημα που δε μοιάζει με καλοκαίρι σε ελληνικό νησί» Πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες (pics)

Στις 5 Μαρτίου στο φιλόξενο θέατρο ΜΠΙΠ στην Κυψέλη, θα κάνει πρεμιέρα η καινούρια παράσταση με τίτλο «Ο Καναδάς είναι ένα συναίσθημα που δε μοιάζει με καλοκαίρι σε ελληνικό νησί».

Η Χάρις Αλεξιού ανεβαίνει στη σκηνή του θέατρου «Κατερίνα Βασιλάκου»

Η Χάρις Αλεξίου, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του ανακαινισμένου πλέον θεάτρου «Κατερίνα Βασιλάκου» (υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση Μαριάννας Τόλη) στον Κεραμεικό, για να μας ξετυλίξει τη ζωή της

Επιστροφή στο θέατρο για Σεργουλόπουλο!

Kαι μπορεί το «Φώτης και Μαρία Live» να ολοκλήρωσε τον κύκλο του χωρίς ο ίδιος να μας έχει αποκαλύψει ακόμα τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, αλλά η επιστροφή στο θέατρο είναι πλέον σίγουρη για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η Δέσποινα Βανδή θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Donna

Το «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα  και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… «μιλάει» ελληνικά!