Έπεσε η αυλαία για την ηθοποιό Σοφία Ολύμπιου - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Έπεσε η αυλαία για την ηθοποιό Σοφία Ολύμπιου

Κατηγορία: Κινηματογράφος

Πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης ανακοίνωσε πως η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Ολύμπιου δεν είναι πια κοντά μας.

Ο ρόλος που την έβαλε στα σπίτια και στις καρδιές μας ήταν αυτός της θείας Τζούλιας από την σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακό» , αν και μέτρησε στο ενεργητικό της μια πολύ μεγάλη σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στον χώρο του θεάτρου , της τηλεόρασης αλλά και του κινηματογράφου.

Από τις τελευταίες εμφανίσεις της ήταν στην σειρά «7 Θανάσιμες Πεθερές» και «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» ενώ παλαιότερες εμφανίσεις της είδαμε στις σειρές «Δις εξαμαρτείν» , «Οι μεν και οι δεν» , «Ντόλτσε Βίτα» και «Ασυνήθεις Ύποπτοι»

Το πραγματικό της όνομα ήταν Σοφία - Γλυκερία Χαλκιοπούλου και ανήκε σε καλλιτεχνική οικογένεια. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Χαλκιόπουλος, μητέρα της η ηθοποιός Έλλη Λαλαούνη, παππούς της ο ηθοποιός Νίκος Χαλκιόπουλος και γιαγιά της η ηθοποιός Σοφία Χαλκιοπούλου. Απ’ την πλευρά της μητέρας της είχε γιαγιά την, επίσης ηθοποιό, Ολυμπία Δαμάσκου - Λαλαούνη.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations