Έτοιμο το τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς "Εξ Επαφής", σε στίχους - μουσική - ερμηνεία του Πάνου Γαληνού! - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Έτοιμο το τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς "Εξ Επαφής", σε στίχους - μουσική - ερμηνεία του Πάνου Γαληνού!

Κατηγορία: Τηλεόραση

Με πυρετώδεις διαδικασίες προχωρούν τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς του ηθοποιού και σκηνοθέτη Λευτέρη Στυλιανέλλη που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα με πολλές ανατροπές και έντονο το Κρητικό στοιχείο κάτι που υποδηλώνεται και από τη φωτογράφιση των ηθοποιών με φόντο τους πρόποδες του Ψηλορείτη.
Πολλούς από τους ηθοποιούς της σειράς τους γνωρίσαμε εδώ και χρόνια από τη μακρά καριέρα που έχουν διανύσει στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο  και άλλους θα τους μάθουμε τώρα.
Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υποδύονται ο Λευτέρης Στυλιανέλλης με τη Δήμητρα Μεσημερλή, ενώ σε βασικούς ρόλους θα δούμε τους: Θεόφιλο Βανδώρο, Νίκο Ζιάγκο, Σπύρο Ιωάννου και Χρίστο Φωτίδη.

Η σειρά "Εξ Επαφής" αναμένεται να μας καθηλώσει από το άκουσμα του τραγουδιού των τίτλων με την υπέροχη ερμηνεία του Πάνου Γαληνού!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations