Δείτε απόψε στο 28ο Επεισόδιο του MasterChef - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:05 PM, May 27, 2018

Δείτε απόψε στο 28ο Επεισόδιο του MasterChef

Κατηγορία: Τηλεόραση

Μια ομαδική δοκιμασία διαφορετική από τις προηγούμενες! Οι παίκτες δεν φαντάζονται τι τους περιμένει. Οι γυναίκες αναλαμβάνουν δράση και αποφασίζουν για όλα. Η ένταση είναι πολύ μεγάλη. 

Δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, ο Γιώργος Λούκας και ο Άρης Σκλαβενίτης, διακεκριμένοι και βραβευμένοι Sommelier, θα κρίνουν τα πιάτα τους. Ποια ομάδα θα καταφέρει να τους εντυπωσιάσει;

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται Τρίτη έως Σάββατο στις 21:00 και MasterClass κάθε Κυριακή στις 18:30.

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη
Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας
Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα
Παραγωγή : Green Pixel Productions

MasterChef on STAR
https://www.facebook.com/MasterChefGR
https://twitter.com/masterchefgr
https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας