Δείτε απόψε στο 23ο Επεισόδιο του MasterChef (video) - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 11:16 PM, Jun 18, 2018

Δείτε απόψε στο 23ο Επεισόδιο του MasterChef (video)

Κατηγορία: Τηλεόραση

Στο Συμβούλιο, για μια ακόμα φορά, οι 2 ομάδες βρίσκονται "αντιμέτωπες" με τα λάθη τους. Η δοκιμασία της προηγούμενης ημέρας ήταν πολύ απαιτητική.

Η κριτική πολύ σκληρή. Η νικήτρια ομάδα θα συναντήσει τον Γιάννη Αποστολάκη σε μια εκδρομή έκπληξη ενώ οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα αναμετρηθούν σε μια δοκιμασία ασυλίας με πρωταγωνιστή ένα αγαπημένο τρόφιμο των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι...

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται Τρίτη έως Σάββατο στις 21:00 και MasterClass κάθε Κυριακή στις 18:30.

Δείτε εδώ το trailer του 23ο επεισοδίου MasterChef

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη
Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας
Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα
Παραγωγή : Green Pixel Productions

MasterChef on STAR
https://www.facebook.com/MasterChefGR
https://twitter.com/masterchefgr
https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας