Διαφήμιση #60 - Allegro - e-Stage.gr
Jun 21, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Διαφήμιση #60 - Allegro

Οι συγκινητικές διαφημίσεις των εορτών συνεχίζουν και σήμερα θα πάμε μέχρι την Πολωνία για να δούμε την διαφήμιση των περσινών Χριστουγέννων.

Το Allegro είναι ένα πολωνικό site για online δημοπρασίες και πέρυσι παρουσίασαν μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ένας ηλικιωμένος κύριος όπου αγοράζει από το site έναν οδηγό εκμάθησης αγγλικών για αρχάριους. Η εξάσκησή του φαίνεται να είναι άκρως χιουμοριστική καθώς ξεκινά να τοποθετεί χαρτάκια με τις λέξεις πάνω στα ομώνυμα αντικείμενα, να βλέπει ταινίες χωρίς υπότιτλους, να «απειλεί» το παπάκι στο μπάνιο και να λέει Σ’ αγαπώ (I love you) σε μια άγνωστη γυναίκα στο τρένο.

Αργότερα τον βλέπουμε να αγοράζει από το ίδιο site και μια βαλίτσα και να ξεκινά ένα ταξίδι στην Αγγλία. Εκεί όπου θα ανακαλύψουμε πως ο πραγματικός λόγος που μάθαινε αγγλικά ήταν για να καταφέρει να πει στο εγγόνι του που βλέπει για πρώτη φορά, «Γεια σου, εγώ είμαι ο παππούς σου. Σε αγαπώ»

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο για τους Πολωνούς αλλά και για τους Έλληνες, λόγο της αύξησης των οικονομικών μεταναστών τα τελευταία χρόνια προς το εξωτερικό όπου έχει ως συνέπεια την αύξηση της χιλιομετρικής και όχι μόνο απόστασης των οικογενειών.

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations