Τηλεξεκατιανιάσματα που άφησαν εποχή (video) - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Τηλεξεκατιανιάσματα που άφησαν εποχή (video)

Κατηγορία: Αφιέρωμα

Και μετά μας φταίνε τα μνημόνια!! Πίσω στις «μαγικές» στιγμές της ποιοτικής τηλεόρασης θα σας πάω σήμερα, για να θυμηθούμε παρέα τον τρόπο με τον οποίο τα κανάλια μας πρόσφεραν πολιτισμό και αποχαύνωση!!

Δεν το παίζω τζάμπα μάγκας, αρκετά από αυτά τα έχω παρακολουθήσει λόγω δουλειάς κι εγώ και με πολλά από αυτά έχω ρίξει τόνους γέλιου, αλλά μέχρι εκεί! Την εποχή των παχουλών αγελάδων λοιπόν, τα τηλεοπτικά μας κανάλια αντί να ρίξουν τα λεφτά τους σε εκπομπές και θεματολογίες που μπορεί να είχαν ξεστραβώσει το τηλεοπτικό κοινό, επέλεγαν να ρίξουν στην αγορά φτηνό σε χρήμα αλλά και σε επίπεδο εμπόρευμα για να μας στραβώσουν κι άλλο! Τότε βέβαια μέσα στην άνεση και στον νεοπλουτισμό οι περισσότεροι ασχολούνταν με τον κάθε ταλαίπωρο που για λίγες στιγμές τηλεοπτικής διασημότητας ξεκατινιάζοταν  μπροστά στην κάμερα!! Λίγοι από αυτούς τους «απίθανους» τύπους ανθρώπων απασχολούν ακόμα, γιατί απλά τους περισσότερους τους ξέρασε το ίδιο το σύστημα που τους γέννησε ! Εν έτη 2018 λοιπόν πάμε να θυμηθούμε τι βλέπαμε τότε και ας αναρωτηθούμε και ας προβληματιστούμε ο καθένας ξεχωριστά!!

Υ.Γ Δεν κατακρίνω κανέναν από αυτούς τους κυρίους και κυρίες ο καθένας καλείται να κάνει κάτι που του αρέσει και είναι μεγάλη τους μαγκιά λοιπόν που για αρκετά χρόνια απασχολούσαν το τηλεοπτικό γυαλί αφού τους δίναμε νούμερα ακροαματικότητας!!!

Υ.Γ 2 Και μην νομίζετε  ότι είμαστε πρωτοπόροι  θα δείτε και προγράμματα του εξωτερικού με αντίστοιχο τηλεοπτικό κάλος! Το παιχνίδι είναι καλά στημένο και από πριν ξεπουλημένο όπως λέει και ο μεγάλος Βασίλης!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations