Δέκα παιδιά τηλεοπτικών σειρών που μεγάλωσαν (video) - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 2:53 PM, Apr 26, 2018

Δέκα παιδιά τηλεοπτικών σειρών που μεγάλωσαν (video)

Κατηγορία: Αφιέρωμα

Όλοι θυμόμαστε κάποιες ερμηνείες παιδιών σε τηλεοπτικές σειρές που πέρασαν στα χρόνια. Κάποιες από αυτές έμειναν αξέχαστες. Πολυκατοικία, ευτυχισμένοι μαζί, είσαι το ταίρι μου, Λένη, το Καφέ της Χαράς..

Ποια από αυτά συνέχισαν την υποκριτική; Πόσο άλλαξαν εμφανισιακά; Κατά πόσο το ταλέντο τους εξελίχθηκε; Γιατί ας μη ξεχνάμε ότι σε αυτές τις ηλικίες, ή το έχεις ή δε το έχεις. Το να είσαι γόνος καλλιτέχνη βεβαίως μετράει κατά πολύ αλλά θέλει και το κατιτίς του ο ακαταμάχητος φακός.

Εμείς πάντως αυτά τα παιδιά που τώρα είναι νέοι και ωραίοι καλλιτέχνες  τα γνωρίσαμε κάπως έτσι, μπήκαν στην οθόνη μας κι έγιναν αγαπητά με τη συμμετοχή τους σε κάποια από αυτά τα σήριαλ.

Ο Μανωλάκης από το καφέ της χαράς έγινε άντρας έτοιμος για όλα και τα πέταξε όλα έξω για να ανέβει στο σανίδι. Ο Πέτρος από τη πολυκατοικία έχασε πολλά κιλά κι έγινε αγνώριστος και εμφανίσιμος. Η Φιφη από το ευτυχισμένοι μαζί συμμετείχε αργότερα και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές. Ο Μιλτιάδης από το είσαι το ταίρι μου έκανε περάσματα και σε άλλες δουλειές ενώ η Όλια από τη Λένη προτίμησε τη καριέρα της μουσικής πρωτίστως. Η Βάλια από το καφέ της χαράς αφιερώθηκε στις σπουδές της και ας συμπληρώσουμε πως είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα. Ο Γιαννάκης από το ευτυχισμένοι μαζί έπαιξε ξανά σε τηλεοπτική σειρά, η Νεφέλη από το Λατρεμένοι μου γείτονες συνέχισε σπουδές στην υποκριτική και ο Θανάσης από το ευτυχισμένοι μαζί συμμετείχε επίσης σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Αυτά και άλλα τα νέα των νέων που με χαρά θα τους απολαύσουμε ξανά σε κάτι καινούριο που θα ετοιμάσουν!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας