Τα πέντε πιο «χοντρά» λάθη που έγιναν σε ταινίες (video) - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:05 PM, May 27, 2018

Τα πέντε πιο «χοντρά» λάθη που έγιναν σε ταινίες (video)

Κατηγορία: Αφιέρωμα

Όσο μεγάλη και να είναι μια υπερπαραγωγή, στο Χόλιγουντ και όσο Όσκαρ και να αποσπάσει μια ταινία αγγίζει την σφαίρα του φανταστικού να μην έχουν γίνει λάθη.

Είναι λογικό, όταν γίνεται το μοντάζ μιας ταινίας να ξεφεύγουν πράγματα ακόμα και από το πιο έμπειρο μάτι μοντέρ. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα πέντε μεγαλύτερα λάθη που έχουν εντοπιστεί σε μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ.

Εν αρχή ην, το Braveheart. Η ταινία του Mel Gibson έχει κατηγορηθεί για αναρίθμητες ιστορικές ανακρίβειες και για όπλα τα οποία φαίνονταν να είναι φτιαγμένα από λάστιχο. Το μεγαλύτερο όμως είναι σε μία σκηνή όπου το ιππικό των Βρετανών τρέχει εναντίον των Σκοτσέζων, στο βάθος και πίσω από τα πόδια των αλόγων που καλπάζουν φαίνεται να υπάρχει ένα αυτοκίνητο. Επίσης μπορείτε να δείτε να περνά μέσα από μια άλλη σκηνή πίσω από τον Mel Gibson ένας τύπος ο οποίο φοράει τζόκει.

Στη συνέχεια πάμε για το Jurassic Park. Εκεί θα δείτε σε μια από τις πιο τρομακτικές σκηνές της ταινίας όπου ο δεινόσαυρος μπαίνει σε μια κουζίνα που κρύβονται δύο παιδιά, ένα χέρι να σπρώχνει τον δεινόσαυρο από τα οπίσθια.

Στο Dark Knight θα δείτε ένα τύπο, ο οποίος πέφτει πριν προλάβει ο Σκοτεινός Ιππότης να τον αγγίξει. Η σκηνή θυμίζει για κάποιο λόγο βουτιά Γιαννακόπουλου για πέναλτι!

Η επόμενη σκηνή μας έρχεται από την ταινία Knowing, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage. Ξαφνικά και ενώ μιλά με ένα αστυνομικό, ο φύλακας του νόμου και της τάξης γυρίζει κι αρχίζει να τρέχει, την ίδια στιγμή ο πρωταγωνιστής γυρίζει και κοιτά προς τα πίσω και βλέπει να έρχεται ένα αεροπλάνο από το πλάι και να «ξυρίζει» την γέφυρα που διαδραματιζόταν η σκηνή.

Μεγάλη σειρά λαθών θα δείτε και στον ταινία ο Μονομάχος, όπου εκτός από τις ιστορικές ανακρίβειες που υπάρχουν στο σενάριο, υπάρχουν και άλλα λάθη για να δείτε, όπως για παράδειγμα ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό στις κερκίδες της αρένας όπου μάχεται ο Maximus.

Για το τέλος κρατήσαμε ένα ωραίο λαθάκι που υπάρχει στον Indiana Jones.

Δείτε το βίντεο για να εντοπίσετε κι εσείς τα λάθη σε αυτές τις ταινίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε άκοπα με τα λαθάκια που θα δείτε.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας