Τακτικές Φόβου... - e-Stage.gr
Jun 24, 2018 Last Updated 10:07 AM, Jun 24, 2018

Τακτικές Φόβου...

Κατηγορία: Αφιέρωμα

Μία από τις πιο καλοστημένες τηλεοπτικές εκπομπές με κεντρικό θέμα την φάρσα!!

Ο κολλητός σου , η κοπέλα σου, η γυναίκα σου, ο πατέρας σου ακόμα και η μάνα σου κάποιες φορές παραγγέλνουν στην εκπομπή να στήσει για το «θύμα» δηλαδή εσένα μια από τις πιο τρομακτικές φάρσες!!

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σόου το οποίο βασίζεται τόσο στις αντιδράσεις του θύματος όσο και στα εντυπωσιακά εφέ!!

Δανειζόμενοι  πολλά στοιχεία από ταινίες τρόμου και φαντασίας η ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ηθοποιούς ,τεχνικούς ειδικών εφέ και φυσικά από ένα εξειδικευμένο τηλεοπτικό συνεργείο, στήνει στα θύματα της τις πιο τρελές και εξωφρενικές φάρσες τρόμου!!

Τα σκηνικά ανάλογα με το σενάριο της φάρσας είναι τα ανάλογα και μπορεί να λάβουν μέρος  σε μια τεράστια έπαυλη  η σε κάποια έρημο η σε οποιοδήποτε μέρος μπορεί να εξιτάρει την ανθρώπινη φαντασία και να ξυπνήσει φόβους που υπό άλλες συνθήκες θα τις λέγαμε και θα γελάγαμε!!

Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για ότι πιο ακίνδυνο μίας και αρκετές φορές τα θύματα φτάνουν σε σημείο καρδιακής προσβολής , σίγουρα όμως είναι  ότι καλύτερο έχω δει σε εκπομπή  «φάρσας» σε παραγωγή!!

Η παραγωγή της εκπομπής ανήκει στον Scott Hallock και τον Kevin Healey και καθήλωσε το κοινό από τον Απρίλιο του 2003 έως τον Δεκέμβριο του 2004!!Μετά από παύση η σειρά επέστρεψε στους δέκτες για Τρίτη σαιζόν στις αρχές Ιουλίου του 2008!!

Στην Ελλάδα είδαμε αρκετά επεισόδια από το MTV…και μετά την χάσαμε!!

Δείτε λοιπόν μερικές από τις  καλοστημένες φάρσες που έγιναν ποτέ και τα συμπεράσματα δικά σας!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations