Χάρυ Κλυνν, Κωνσταντίνου και Μουστάκας στο Ραντεβού στα τυφλά (video) - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Χάρυ Κλυνν, Κωνσταντίνου και Μουστάκας στο Ραντεβού στα τυφλά (video)

Κατηγορία: Αφιέρωμα

Ένας ντετέκτιβ (πρώην Τραμπάκουλας), ένας άεργος και ένα πολιτικός, διεκδικούν ταξίδι στη Μαγιόρκα.

Πίσω στο 1991 θα σας πάω. Ιντερνετικές γνωριμίες, κοινωνικά δίκτυα και chat rooms δεν υπήρχαν, άμα είναι όμως να σου σκάσει η γνωριμία δεν ξέρεις από πού θα σου’ ρθει. Τηλεπαιχνίδι γνωριμιών λοιπόν, βασισμένο σε Αμερικάνικο format το θρυλικό «Ραντεβού στα τυφλά». Έκανε το ντεμπούτο του το 1991 στο Mega, έφερε «τρελές» θεαματικότητες, και μας έκανε να λατρέψουμε τη Βάσια Τριφύλλη για το χιούμορ, τη ζωντάνια και τις έξυπνες ατάκες της και να το ταυτίσουμε μαζί της.

Ο παίκτης κέρδιζε ταξίδι μιας εβδομάδας στο εξωτερικό (εδώ πάνε Μαγιόρκα) μαζί με τον άγνωστο που είχε επιλέξει ως wanna be match, ενώ μετά την επιστροφή ακολουθούσε feedback αν έδεσε το γλυκό, ή αν απλά ξεποδαριάστηκαν στα μουσεία στην ξένη χώρα, και από αίσθημα ουδέν.

Για να σας τα θυμίσουμε όλα αυτά, επιλέξαμε ένα video στο οποίο οι τρεις υποψήφιοι είναι κάπως ασυνήθιστοι. Ένας ντετέκτιβ-μανάβης (πρώην Τραμπάκουλας), ένας άεργος και ένα πολιτικός. Πρόκειται για το Χάρρυ Κλυνν, το Γιώργο Κωνσταντίνου και το Σωτήρη Μουστάκα και τι να λέω τώρα εγώ, η συνέχεια επί της οθόνης και του video.

Να φύγει ο τοίχος παρακαλώ!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations