Αφιέρωμα - e-Stage.gr
Apr 23, 2018 Last Updated 11:29 AM, Apr 23, 2018

Τζον Χολμς: Από τις μεγάλες δόξες στο τραγικό τέλος του «χαρισματικού» πορνοστάρ (pics)

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και φροντίζει να μας το θυμίζει μέσα από ιστορίες ανθρώπων που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει κατεύθυνση από ένα τυχαίο γεγονός.

Τσάρλι Τσάπλιν: Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά..

Πατέρας αλκοολικός, μητέρα προβληματική που κατέληξε σε άσυλο, κι όμως η μοίρα τον προόριζε για τη λάμψη και την κορυφή στο πάνθεον των μεγαλύτερων αστεριών του κινηματογράφου!

Δημήτρης Χορν: Ηθοποιός σημαίνει Χορν (video/pics)

Ήταν 9 Μαρτίου 1921 όταν ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έκανε επιστράτευση και ο Παντελής Χορν, υποδεχόταν στον κόσμο το τρίτο του παιδί, τον Τάκη, δίνοντάς του το όνομα του Αυστριακού παππού του. Δημήτριος.

Λουί ντε Φινές: Από τα παρακμιακά καμπαρέ, στην κορυφή (video/pics)

Ανήσυχος, νευρικός, τελειομανής, αεικίνητος, δύσκολος, ιδιόμορφος, χάρισε άφθονο γέλιο στον κόσμο και πέρασε στην ιστορία σαν ο σημαντικότερος Γάλλος κωμικός!

Αγαπημένοι ηθοποιοί που έφυγαν νωρίς (video)

Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ανέδειξε πάρα πολλούς και καλούς ηθοποιούς, αρκετοί όμως από αυτούς έφυγαν πρόωρα αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω τους.

Έλενα Ναθαναήλ: Η γοργόνα του ελληνικού σινεμά

Η Έλενα Ναθαναήλ, γεννημένη τον Ιανουάριο του 1947, καθιερώθηκε με το επίθετο της μητέρας της, κάτι που ήταν ιδέα του δαιμόνιου Γιάννη Δαλιανίδη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Λίλη Παπαγάαννη: Εκτός από καλή ηθοποιός, ήταν μια πανέμορφη και σικ κυρία! (video/pics)

Ήταν μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Αν και έπαιξε σε ελάχιστες ταινίες, ξεχώρισε για τη γοητεία και την κομψότητα της.

Τηλεξεκατιανιάσματα που άφησαν εποχή (video)

Και μετά μας φταίνε τα μνημόνια!! Πίσω στις «μαγικές» στιγμές της ποιοτικής τηλεόρασης θα σας πάω σήμερα, για να θυμηθούμε παρέα τον τρόπο με τον οποίο τα κανάλια μας πρόσφεραν πολιτισμό και αποχαύνωση!!

Μαίρη Μεταξά: Η πιο γλυκιά μαμά του ελληνικού κινηματογράφου (video/pics)

Η κακιά πεθερά της εθνικής μας κινηματογραφίας που καμιά δεν ήταν καλή για τον γιόκα της, στον οποίο έκαμνε κιοφτέδες και χαλβά και τον συμβούλευε να μην πηγαίνει στα βαθιά, μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται.

Monica Bellucci: Όσα και χρόνια να περάσουν παραμένει η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη (video)

Έγινε ευρέως γνωστή το 2000, μέσα από την ταινία Μαλένα και από τότε έως σήμερα, η Monica θεωρείται και δικαίως μία από τις ωραιότερες μεσογειακές γυναίκες του πλανήτη. 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations