Νάνι νάνι το μωρό να κάνει! Ήμαρτον! (video/pics) - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 4:40 PM, Apr 26, 2018

Νάνι νάνι το μωρό να κάνει! Ήμαρτον! (video/pics)

Κατηγορία: Viral

Γνωρίστε την γυναίκα που πίνει από μπουκάλι, χρησιμοποιεί πιπίλα τα βράδια και φοράει πάνες επειδή ζει σαν «ενήλικο μωρό.»

Γνωρίστε την γυναίκα που πίνει από μπουκάλι, χρησιμοποιεί πιπίλα τα βράδια και φοράει πάνες επειδή ζει σαν «ενήλικο μωρό.»

Η Tori Hart βλέπει επίσης καρτούν, κάνει σκηνή όταν δεν περνάει το δικό της και μιλάει σαν μωρό καθώς πιστεύει πως αυτό είναι το alter ego της.

Η 18χρονη λέει πως της αρέσει να ντύνεται σαν μωρό και όταν έρχεται σε ερωτική επαφή. Ενώ όμως οι περισσότεροι από τους 2,000 ακολούθους της το βλέπουν αυτό ως φε τίχ, η Tori είπε πως το ενδιαφέρον της δεν προκύπτει από κάτι ερ ωτικό.

Το ‘ενήλικο μωρό’ που δουλεύει σε ένα εστιατόριο ισχυρίζεται πως όταν ήταν μικρή δεχόταν κακοποίηση και ποτέ δεν έζησε κανονική παιδική ηλικία.

Για χρόνια πάλευε με κατάθλιψη, άγχος και διατροφικές διαταραχές και λέει πως το να ντύνεται έτσι την ανακουφίζει και της επιτρέπει να ζήσει τα χρόνια που έχασε.

Η Tori τώρα δεν έχει αγόρι ή ‘μπαμπά’ αλλά έχει ‘νταντά’ που συχνά παίζει τον ρόλο του πατέρα, της αλλάζει πάνα και της λέει τι να κάνει.

Την τιμωρεί, όπως το να την βάζει να γράφει πράγματα ή να κάθεται στην γωνία και την επιβραβεύει με γλυκά ή βόλτα στον κινηματογράφο.

Λέει πως συνήθως φέρεται σαν τρίχρονο αλλά μπορεί να φερθεί και σαν 10,  ανάλογα τι θέλει να κάνει εκείνη τη μέρα.

«Η όλη ιδέα είναι να αφήνεις τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον και να του δίνεις την δύναμη να είναι υπεύθυνος για σένα.»

«Εάν είμαι με κάποιον άλλον τον ρωτάω: ‘Μπορώ να κάνω αυτό;’ ή ‘Μπορώ να φορέσω αυτό σήμερα;'»

«Μιλάω σαν μωρό και αν είμαι αναστατωμένη φωνάζω και κλαίω.»

«Είναι πολύ καταπραϋντικό και παρήγορο το να έχεις κάποιον να σε προσέχει. Σίγουρα μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό  αλλά νομίζω είναι ένας τρόπος να εκφράζομαι.»

Πρόσθεσε: «Είχα διαγνωστεί με άγχος και κατάθλιψη πριν 4 χρόνια και έπαιρνα διάφορα φάρμακα αλλά τίποτα δεν βοηθούσε. Ένιωθα σαν ζόμπι.»

«Μετά βρήκα αυτή την κοινότητα και τους ανθρώπους που αγαπώ και αυτό που μου αρέσει να κάνω. Σταμάτησα να παίρνω τα φάρμακα.»

«Έχω γίνει δυνατότερη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο χαρούμενη.»

Η Tori έμαθε για την κοινότητα ‘baby από έναν φίλο και λέει πως η πρώτη της εμπειρία ήταν που αποκάλεσε το αγόρι της ‘μπαμπά.’

Μετά βρήκε έναν YouTuber που ζει και αυτός σαν ενήλικο μωρό και αποφάσισε να δοκιμάσει αυτόν τον τρόπο ζωής και η ίδια.

Προς το παρόν ζει με την μητέρα της και λέει πως οι φίλοι και οι συγγενείς της υποστηρίζουν τον τρόπο ζωής που έχε επιλέξει.

«Πολλοί λένε πως είναι αηδιαστικό και με κατακρίνουν. Παρά όμως τα στερεότυπα και το στίγμα πως είμαστε αηδιαστικοί παιδόφιλοι, αυτό δεν ισχύει. Είμαστε κανονικοί, απλοί άνθρωποι.»

«Δεν πειράζει εάν αυτό δεν σου αρέσει ή δεν το αποδέχεσαι. Αλλά μην έρχεσαι να μου λες τι να κάνω επειδή το θεωρείς παράξενο.»

«Απλά ζω την ζωή μου και κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν αξίζω το μίσος σας.»

πηγή: viralman.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας