Τζάμπα ψάχναμε τόσα χρόνια, το σημείο G δεν υπάρχει - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 10:07 AM, Jun 24, 2018

Τζάμπα ψάχναμε τόσα χρόνια, το σημείο G δεν υπάρχει

Κατηγορία: Viral

Τα ευρήματα νέας έρευνας για ένα από πιο αναζητούμενα «σημεία» του πλανήτη.

Όλοι στο ψάξιμο. Άλλοι ψάχνουν πιο εδώ, άλλοι πιο εκεί, άλλοι παραπέρα.

Μετά το τόσο ψάξιμο, ασχολήθηκε με το θέμα και μια επιστημονική ομάδα. Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, η ύπαρξη του σημείου G, που (υποτίθεται ότι) χαρίζει συγκλονιστικούς οργασμούς στις γυναίκες (αρκεί βέβαια πρώτα να βρεθεί και να διεγερθεί) δεν είναι παρά ένας μεγάλος μύθος. 

Μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία των σεξολόγων επιβεβαίωνε ότι αυτή η περιοχή διαστάσεων 2x1,5 εκατοστών, η οποία ονομάστηκε σημείο G προς τιμήν του Γερμανού γυναικολόγου Ernst Gräfenberg (ο οποίος το «ανακάλυψε» το 1950) υπάρχει πράγματι μέσα στον γυναικείο κόλπο.

Ωστόσο, ερευνητές του Νοσοκομείου Όστιν στη Μελβούρνη εκφράζουν αντίθετη άποψη, αφού - όπως λένε - η πιο ολοκληρωμένη έρευνα μέχρι στιγμής πάνω σε αυτό το αμφιλεγόμενο ζήτημα δεν εντόπισε καμία τέτοια «ανατομική δομή».

Οι επιστήμονες εξέτασαν ενδελεχώς μια ομάδα γυναικών ηλικίας από 32 έως 97 ετών και δεν βρήκαν τίποτα στα τοιχώματα του κόλπου που θα μπορούσε να θεωρηθεί «σημείο G».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Nathan Hoag η πιο πιθανή εξήγηση για την «απολαυστική αίσθηση» που βιώνουν οι γυναίκες όταν διεγείρεται η συγκεκριμένη περιοχή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εγγύτητά της με την κλειτορίδα και όχι σε κάποιον άλλον ανατομικό λόγο.

«Το βασικό μας εύρημα είναι ότι το σημείο G, τουλάχιστον με τη μορφή που πίστευε ο Δρ. Gräfenberg ότι έχει και με την έννοια που το ξέρει το ευρύ κοινό,  δεν υπάρχει μέσα στον κόλπο, ως ανατομική δομή», εξηγεί ο καθηγητής.

πηγή: athensvoice.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations