Υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ το έκαναν εν ώρα εργασίας κι έγιναν viral (pics) - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ το έκαναν εν ώρα εργασίας κι έγιναν viral (pics)

Κατηγορία: Viral

Η 19χρονη Caitlyn Kirby φλέρταρε επί εβδομάδες με τον 35χρονο Neville Fox, προϊστάμενό της στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν στο Norwich της Βρετανίας.

Πριν από μερικές μέρες και ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό, οι δύο τους έκαναν σεξ χωρίς να έχουν αντιληφθεί μια παρέα αγνώστων, έξω από το κατάστημα, που τραβούσε βίντεο. Κατόπιν οι άγνωστοι το μοιράστηκαν στο WhatsApp.

Η  19χρονη κοπέλα είπε ότι άκουγε τις φήμες για το εν λόγω βίντεο, αλλά δεν πίστευε τίποτα μέχρι που το είδε. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν ζήτησε τη βοήθεια των Αρχών, ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.

Η Caitlyn έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα SUN,  όπου δημοσιεύεται το εν λόγω βίντεο, και απέδωσε το σεξ με τον μάνατζερ σε μια τρέλα της στιγμής. Είπε δε ότι πλέον νιώθει τόσο ντροπιασμένη, που σκέπτεται να μετακομίσει στη Βραζιλία.

Η νεαρή μάλιστα ισχυρίστηκε πως «εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση. Συνέχισα και χάσαμε τον έλεγχο. Όλος ο κόσμος είδε τι κάναμε. Είναι μεγαλύτερος μου και έπρεπε εκείνος να σκεφτεί τι ακριβώς πηγαίναμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Νιώθω απαίσια για τη σύντροφο του».

Η οικογένειά της την κρατάει σε απόσταση καθώς την αποκαλεί «Καρντάσιαν του Norwich», ενώ, όπως η Caitlyn λέει, η αδελφή της τη ζηλεύει γιατί έγινε διάσημη.

Όσο για τον παρτενέρ και μάνατζερ Neville Fox, η εφημερίδα SUN  γράφει ότι η σύντροφός του τον χώρισε πάραυτα.

πηγή: athensvoice.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations