Το κορίτσι «Τσουμπάκα» παντρεύτηκε και αποφάσισε να ξυρίζει το πρόσωπό της (pics) - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Το κορίτσι «Τσουμπάκα» παντρεύτηκε και αποφάσισε να ξυρίζει το πρόσωπό της (pics)

Κατηγορία: Viral

Η κοπέλα που κάποτε ανακηρύχθηκε το «πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο» αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι παντρεύτηκε τον «έρωτα της ζωής της» και πλέον επιλέγει να ξυρίζει το πρόσωπό της.

Η Supatra «Natty» Susuphan από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης παρουσίασε στα social media το νέο της πρόσωπο, που είναι πια απαλλαγμένο από την τριχοφυΐα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της μαζί με τον νέο της σύζυγο.  

Η 17χρονη πάσχει από υπερτρίχωση ή αλλιώς «Σύνδρομο του Λυκάνθρωπου» (Ambras Syndrome), μια σπάνια γενετική διαταραχή που προκαλείται από ένα ελαττωματικό χρωμόσωμα με αποτέλεσμα να εμφανίζει έντονη τριχοφυΐα σε όλο της το σώμα αλλά και το πρόσωπο.

Η Susuphan κέρδισε το 2011 μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το κορίτσι με τις περισσότερες τρίχες στον κόσμο. 

Μέχρι σήμερα έχει δοκιμάσει πολλές μεθόδους ώστε να αφαιρέσει τις τρίχες, που έχει από τα χέρια και τα πόδια μέχρι την πλάτη και το πρόσωπο, ακόμη και laser, αλλά χωρίς αποτέλεσμα,οπότε αποφάσισε απλώς να ξυρίζει τακτικά όλο της το σώμα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της πόζαρε ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Δεν είσαι μόνο ο πρώτος που έρωτας, είσαι η αγάπη της ζωής μου».

Παρόλο που η εικόνα της προκάλεσε πολλές φορές τα ειρωνικά σχόλια των συμμαθητών της, που την αποκαλούσαν στο σχολείο «Κορίτσι Λύκο» και «Chewbacca», οι φίλοι και οι συγγενείς της πάντα την στήριζαν.

«Δεν νιώθω πολύ διαφορετική από οποιονδήποτε άλλον και έχω πολλούς φίλους στο σχολείο. Το να είμαι τριχωτή με κάνει ξεχωριστή. Υπάρχουν άτομα που συνήθιζαν να με πειράζουν και να με φωνάζουν μαϊμού αλλά πλέον το σταμάτησαν. Μερικές φορές όταν μακραίνουν πολύ οι τρίχες δυσκολεύομαι να δω. Ελπίζω μια μέρα να θεραπευτώ», είχε δηλώσει όταν μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

πηγή: lifo.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations