Άντε..@#$%^...Εσύ και ο γρύλος σου!! (pics) - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Άντε..@#$%^...Εσύ και ο γρύλος σου!! (pics)

Κατηγορία: Viral

Ένας έφηβος από τη Ρωσία κατηγορείται για το θάνατο μιας γυναίκας αφότου της επιτέθηκε σεξoυαλικά με έναν γρύλο αυτοκινήτου.

Ο 19χρονος Danil Cheshko, κρατήθηκε από την αστυνομία αφού η μήτρα του θύματος είχε σχεδόν αποκολληθεί μετά από μια τρομακτική σεξoυαλικά  επίθεση.

Η 41χρονη Svetlana Sapogova, μητέρα δύο παιδιών, αρχικά “χτυπήθηκε και βiάστηκε με ένα ραβδί”, σύμφωνα με Ρωσικές αναφορές.

Η 41χρονη πέθανε αφού ο δράστης της έβαλε έναν γρύλο αυτοκινήτου μέσα στον κόλπo της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η τρομακτική επίθεση έγινε σε αυτοκίνητο, όταν ο Cheshko προσφέρθηκε να τη μεταφέρει από την κηδεία ενός κοινού τους φίλου κοντά στο Σαράτοφ στη νότια Ρωσία.

Ο 19χρονος κατηγορείται για Σεxoυαλικά  και δολοφονική επίθεση, πράξεις τις οποίες ομολόγησε κατά τη διάρκεια αστυνομικών ανακρίσεων.

Μετά τις επιθέσεις, την άφησε να πεθάνει στο αυτοκίνητο, αλλά την άτυχη γυναίκα βρήκαν περαστικοί που κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Η κα Sapogova ζούσε μετά την επίθεση και οι γιατροί την χειρουργούσαν όλη νύχτα για να την σώσουν, αλλά οι τραυματισμοί της ήταν πολύ σοβαροί.

Ένας φίλος του θύματος που ονομάζεται Nadezhda είπε: “Ο γρύλος του αυτοκινήτου βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δίπλα στην Svetlana. Όλα ήταν καλυμμένα με αίμα. Τώρα ο δράστης εξετάζεται από την αστυνομία.”

“Η Svetlana έχασε τρία λίτρα αίματος. Τα γεννητικά της όργανα της ήταν σε τραγική κατάσταση. Την άφησε στο αυτοκίνητο για να πεθάνει και έφυγε…”

“Οι γιατροί τη χειρουργούσαν όλη τη νύχτα αλλά δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Ο δράστης πιάστηκε αμέσως και ομολόγησε τα πάντα.”

Το θύμα είχε δύο παιδιά, ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών και ένα αγόρι 11.

πηγή: viralman.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας