Καμήλες αποκλείστηκαν σε διαγωνισμό ομορφιάς επειδή είχαν κάνει ενέσεις μπότοξ (pic) - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Καμήλες αποκλείστηκαν σε διαγωνισμό ομορφιάς επειδή είχαν κάνει ενέσεις μπότοξ (pic)

Κατηγορία: Viral

Κάποιοι από τους συμμετέχοντες έπαιξαν «βρώμικα», όμως οι αδέκαστοι Σαουδάραβες κριτές τους έβαλαν στη θέση τους, ακυρώνοντας όσες συμμετοχές είχαν παραβιάσει τους κανονισμούς.

Το Ετήσιο Φεστιβάλ Καμήλας αποτελεί από τα χαρακτηριστικότερα events στην Σαουδική Αρβία, καθώς χιλιάδες συμμετέχοντες επιδεικνύουν τα κάλλη των ζώων του, με σκοπό να κερδίσουν μερικά από τα πλουσιοπάροχα έπαθλα.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την επίσημη αιγίδα του Σαουδάραβα Βασιλιά Αμπντουλαζίζ, ενώ τα χρηματικά έπαθλα που αποδίδονται στους νικητές αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 48 εκατμμυριών ευρώ.

Στο Φεστιβάλ οι ιδιοκτήτες των ζώων που ευδοκιμούν στο ερημικό περιβάλλον διαγωνίζονται σε μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών, ενώ μεταξύ άλλων υπάρχουν και τα καλλιστεία για καμήλες, γεγονός που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα.

Όμως, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ αναγκάστηκαν να αποκλείσουν φέτος περίπου 12 από τις διαγωνιζόμενες καμήλες, καθώς διαπίστωσαν ότι τους είχαν γίνει επεμβάσεις καλλωπισμού, μεταξύ των οποιών προσθετικές επεμβάσεις αλλά κι ενέσεις μπότοξ, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους διοργανωτές.

Έτσι, οι «ζαβολιάρηδες» ιδιοκτήτες των καμηλών, είδαν τους κόπους τους να πηγαίνουν στράφι και τα έπαθλα να καταλήγουν σε όσους πόνταραν στη φυσική κι αψεγάδιαστη ομορφιά.

πηγή: gazzetta.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations