Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα: Έξαλλοι χρήστες του iPhone X παραπονιούνται ότι τους τραβάει τα μαλλιά… - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα: Έξαλλοι χρήστες του iPhone X παραπονιούνται ότι τους τραβάει τα μαλλιά…

Κατηγορία: Viral

Όταν η Apple ανακοίνωσε τη νέα συσκευή της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook την ονόμασε το μέλλον των smartphone και πρόσθεσε ότι είναι το μεγάλο άλμα μπροστά για το μέλλον της τεχνολογίας.

Πολλοί είναι όμως αυτοί που τώρα παραπονιούνται για ένα ελάττωμα στο σχεδιασμό της συσκευής που πωλείται προς 1.200 ευρώ. Καταγγέλλουν ότι το τηλέφωνο τραβάει τις τρίχες του προσώπου τους και τα μαλλιά τους όταν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία.

Πρώτος το επισήμανε ένας χρήστης του Reddit που είπε:

«Έχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα με το τηλέφωνο να τραβάει τα μαλλιά του; Μου συμβαίνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας όταν το έχω κοντά στο κεφάλι μου. Αρχίζει και μ’εκνευρίζει. Τηλεφώνησα στην Apple και θα μου το αντικαταστήσουν, αλλά θέλω να ξέρω αν συνέβη μόνο σε μένα ή είναι ελάττωμα στον σχεδιασμό του τηλεφώνου.»

Σύντομα βρέθηκαν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα και άρχισαν να ζητούν πληροφορίες για αντικατάσταση.

Το θέμα πήγε και στο Twitter:

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι καταγγελίες για το παράξενο αυτό ‘φαινόμενο’ πληθαίνουν η Apple δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ελαττωμάτων (αλλά και χαμηλές πωλήσεις) που θα οδηγήσουν πιθανώς στην απόσυρση του μοντέλου.

πηγή: mikropragmata.lifo.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας