Το «αγνό» μεταπτυχιακό!! Δηλώστε συμμετοχή!! (pics) - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Το «αγνό» μεταπτυχιακό!! Δηλώστε συμμετοχή!! (pics)

Κατηγορία: Viral

Μία έφηβη δημοπρατεί την παpθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρα για τις σπουδές της – και ισχυρίζεται πως ήδη έχει δεχτεί προσφορά £890,000.

Η Nicole, 18, ελπίζει να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Cambridge και θέλει να πουλήσει τον εαυτό της στον πλειοδότη προκειμένου να πετύχει τα όνειρά της.

Η Ιταλίδα ελπίζει επίσης να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, να αγοράσει ένα σπίτι για τους γονείς της και να βοηθήσει την αδερφή της με τα οικονομικά της.

Είπε: “Το αποφάσισα όταν ήμουν 16 πως η παpθενιά μου ήταν πολύτιμη. Ήμουν σε μία σχέση με έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα αλλά αποφάσισα να δώσω την παpθενιά μου στον άντρα που αγαπώ και θα παντρευτώ.

Ήθελα καλή μόρφωση και άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο τρόπους να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου και είδα διαφημίσεις κοριτσιών που πουλούσαν την παpθενιά τους σε πολύ υψηλή τιμή και έτσι αποφάσισα να κάνω το ίδιο όταν θα έφτανα 18.”

Το μοντέλο είπε πως είχε κρύψει την δημοπρασία από τους γονείς της γιατί πίστευε πως δεν θα το άντεχαν.

Τον Νοέμβριο, ένα άλλο μοντέλο δημοπράτησε την παpθενιά της για σχεδόν £2.2 εκατομμύρια, λέγοντας πως ‘το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.’

Η Giselle, 19, που είναι από τις ΗΠΑ, είπε πως επέλεξε μια διάσημη ιστοσελίδα για να πουλήσει την παpθενιά της.

Λέει πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να σπουδάσει, να αγοράσει νέο σπίτι και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

πηγή: viralman.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας