Γυναικεία υπόθεση το ποpνό στο 2017 (pics) - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 8:38 AM, Jun 25, 2018

Γυναικεία υπόθεση το ποpνό στο 2017 (pics)

Κατηγορία: Viral

Οι δημοφιλείς ιστοσελίδες ποpνογραφικού περιεχομένου Pornhυb και X Hαmster, δημοσίευσαν τα ετήσια τους αποτελέσματα σχετικά με τις προτιμήσεις των χρηστών τους.

Οι δημοφιλείς ιστοσελίδες ποpνογραφικού περιεχομένου Pornhυb και X Hαmster, δημοσίευσαν τα ετήσια τους αποτελέσματα σχετικά με τις προτιμήσεις των χρηστών τους και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες, το 2017, παρακολούθησαν περισσότερη ποpνογραφία από κάθε άλλη χρονιά.

Για παράδειγμα το Pornhυb, επισήμανε ότι ο ιστότοπός του σημείωσε αύξηση 359% μεταξύ των γυναικών από το 2016 μέχρι το 2017.

Οι γνωστές ιστοσελίδες επισήμαναν και τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες που επέλεξαν τόσο οι άντρες χρήστες όσο και οι γυναίκες, με το λεσβιaκό, το «τρiο» και το μεγάλο πeος, να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των γυναικών, ενώ οι Γιαπωνέζες, οι Λατίνες και οι «mιlf» βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις των προτιμήσεων των αντρών.

 Το X Hαmster, επισήμανε, επίσης, ότι η κορυφαία αναζήτηση για τις γυναίκες στις ΗΠΑ, ήταν «Daddy», ενώ ο κορυφαίος όρος αναζήτησης παγκοσμίως ήταν «Mom».

Μια έρευνα του YouPorn που εξέτασε 24.000 γυναίκες, πέρυσι, διαπίστωσε ότι το 60% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι παρακολουθούν ποpνό αρκετές φορές το μήνα.

πηγή: E-Daily.gr 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations