«Το δαχτυλίδι που φοράς» έλεγε το τραγούδι… Ο φίλος όμως το έβαλε σε λάθος «δάχτυλο» και να τα αποτελέσματα!! - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

«Το δαχτυλίδι που φοράς» έλεγε το τραγούδι… Ο φίλος όμως το έβαλε σε λάθος «δάχτυλο» και να τα αποτελέσματα!!

Κατηγορία: Viral

Η απίστευτη ιστορία έρχεται από το Ίπσουιτς της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Το θέαμα που αντίκρυσαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείο στο Ίπσουιτς της Μεγάλης Βρετανίας ήταν πρωτόγνωρο.

Ένας άντρας ζητούσε απελπισμένα τη βοήθειά τους, καθώς ένα δαχτυλίδι είχε κολλήσει στο πέος του και δεν έλεγε να βγει με τίποτα.

Οι γιατροί αμέσως ενημέρωσαν την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία αναποκρίθηκε στέλνοντας 2 κλιμάκια της ώστε να συνδράμουν στην αφαίρεση του ερωτικού βοηθήματος από την βάση του πέους.

Τελικά, μετά από 6 ώρες προσπαθειών, η επιχείρηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ ο άντρας εμφανώς ανακουφισμένος επέστρεψε σπίτι του.

Ανάλογα περιστατικά έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής να λέει με μια δόση χιούμορ: «Η καλύτερή μας συμβουλή είναι: Αν σε στενεύει, μην το πιέζεις»! 

*Διαβάζοντας την είδηση στο gazzetta.gr, η απορία που μας γεννήθηκε εδώ στο e-stage ήταν η εξής: Τι μπορεί να είναι χειρότερο άραγε, το ότι κόλλησε το πέος του μέσα σε ένα δαχτυλίδι ή ότι το πέος του χωράει μέσα σε ένα δαχτυλίδι;

πηγή: gazzetta.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας