Ασυγκράτητο ζευγάρι το έκανε μέσα σε λεωφορείο και καταχειροκροτήθηκε (video) - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

Ασυγκράτητο ζευγάρι το έκανε μέσα σε λεωφορείο και καταχειροκροτήθηκε (video)

Κατηγορία: Viral

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν οι επιβάτες του 149, οι οποίοι όπως μπορείτε να δείτε και στο video προσπάθησαν να παραμείνουν διακριτικοί.

Μερικές φορές οι σεξουαλικές ορμές των ανθρώπων είναι τόσο δυνατές που πρέπει να τις βγάλουν όχι οπωσδήποτε, αλλά και οπουδήποτε. Όπως έγινε για παράδειγμα με ένα ζευγάρι στην Αγγλία...

Έχοντας επιβιβαστεί στο λεωφορείο 149 του Λονδίνου ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν όμως σε κάποια φάση, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει, καθώς η γυναίκα έβγαλε την μπλούζα της και ανέβηκε πάνω στον παρτενέρ της, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και από το video δεν ήταν και τόσο διακριτικοί, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επιβάτες που προσπαθούσαν να μην κοιτάζουν.

«Μάλλον δεν μπορούσαν να περιμένουν να φτάσουν μέχρι το σπίτι. Ίσως να μένουν ακόμα με τους γονείς τους», είπε ένας από τους επιβάτες στο αγγλικό Τύπο.

Το κακό για το ασυγκράτητο ζευγάρι ήταν πως δεν κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος, καθώς σε κάποια φάση ο οδηγός τα πήρε στο κρανίο και τους είπε να κατέβουν. Κάτι που έγινε τελικά, αφού πρώτα όσοι ήταν στο λεωφορείο τους αποθέωσε με ένα χειροκρότημα.

πηγή: gazzetta.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας