Ένα ζευγάρι ζήτησε από τον οδηγό να βγει από το ταξί για να κάνουν σeξ (video) - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Ένα ζευγάρι ζήτησε από τον οδηγό να βγει από το ταξί για να κάνουν σeξ (video)

Κατηγορία: Viral

Ήταν τόσο ασυγκράτητοι που ζήτησαν από τον ταξιτζή να βγει να κάνει μία βόλτα για 10 λεπτά, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν σεξ με την ησυχία τους.

Όσοι οδηγοί ταξί δουλεύουν βράδυ, έχουν δει πολλά και απίθανα πράγματα... Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και παρακάτω.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ένας Ρώσος, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε βγει για το μεροκάματο στους δρόμους της Μόσχας.

Εκεί πήρε ένα ζευγάρι από την νυχτερινή του έξοδο, το οποίο ήταν ασυγκράτητο, καθώς άρχισε να ερωτοτροπεί στο πίσω κάθισμα.

Μάλιστα, σε κάποια φάση ο άντρας δεν δίστασε να του ζητήσει να βγει από το αυτοκίνητο και να κάνει μία βόλτα για δέκα λεπτά, προφανώς για να μπορέσει να... ολοκληρώσει με την παρτενέρ του.

«Έχετε τρελαθεί. Να αφήσω το αυτοκίνητό μου για να κάνετε σεξ. Πηγαίνετε σε μια παμπ να το κάνετε», τους είπε, πριν τους ζητήσει να κατέβουν.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα που είχε μέσα μονολογούσε: «Ήθελαν να κάνουν σεξ μέσα στο αυτοκίνητό μου. Μου ζήτησαν να πάω μια βόλτα για 10 λεπτά, λες και θα κρατούσε όντως 10 λεπτά».


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations