Προσοχή κορίτσια... Δεν είναι όλα σeξ toys (pics) - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 11:16 PM, Jun 18, 2018

Προσοχή κορίτσια... Δεν είναι όλα σeξ toys (pics)

Κατηγορία: Viral

Φαντασία να το πούμε; Ευρηματικότητα; Έλλειψη κολπικών σεξουαλικών βοηθημάτων; Όπως κι αν λέγεται, δεν πρέπει να το κάνετε. Είναι επικίνδυνο.

Κι επειδή έφτασαν στα αυτιά μας μερικά όχι και τόσο …ερωτικά βοηθήματα τα οποία χρησιμοποιούν οι γυναίκες ως υποκατάστατα, είπαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

Φρούτα, λαχανικά, ζαρζαβατικά

Αυτά λοιπόν τρώγονται και είναι νοστιμότατα και θρεπτικότατα, όμως δεν πρέπει να εισέρχονται στον κόλπο μιας γυναίκας. Λίγο το ότι είναι ραντισμένα, λίγο το ότι μπορεί να σπάσουν και να μείνουν μέσα της, καλύτερα να καταναλώνονται ως φαγητό και να μην χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο του δονητή.

Αντικείμενα με δόνηση όπως κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Το ότι κάποιο αντικείμενο δονείται δε σημαίνει ότι μπορεί να υποκαταστήσει το δονητή. Η οδοντόβουρτσα προορίζεται για  πλένετετα δόντια σας και το κινητό τηλέφωνο μαζί με την ακτινοβολία του για να επικοινωνείτε ακουμπόντας το στο αυτί σας. Για τον κόλπο σας το μόνο αντικείμενο με δόνηση που έχει κατασκευαστεί είναι ο δονητής και οι παραλλαγές του.

Πρωκτικά sex toys

Αυτά μπορεί να είναι ερωτικά βοηθήματα αλλά κατασκευάστηκαν με βάση την ανατομία του πρωκτού και όχι του κόλπου. Plus ότι αν τα χρησιμοποιείτε πρωκτικά και δεν τα έχετε απολυμάνει σχολαστικά μπορεί να σας μεταδώσουν μικρόβια που να οδηγήσουν σε λοιμώξεις του κόλπου. Και τέλος, αφού μπήκατε στη διαδικασία να αγοράσετε βοηθήματα για τον πρωκτό, γιατί να μην έχετε και για τον κόλπο σας;

πηγή: marieclaire.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας