Δέκα περίεργα πράγματα που βρίσκεις μόνο στην Ιαπωνία (video) - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 10:07 AM, Jun 24, 2018

Δέκα περίεργα πράγματα που βρίσκεις μόνο στην Ιαπωνία (video)

Κατηγορία: Viral

Θα τραβήξω τις κοτσίδες που δεν έχω!! Δηλαδή sorry όλη η βλακεία αυτού του πλανήτη έχει πάει και έχει κάτσει στην Ιαπωνία; Όχι ρωτάω!

Πέρα από τα θετικά τους (τεχνολογία, εργατικότητα, ανάπτυξη) ως λαός, δεν μπορεί, μάλλον τους έχει πειράξει η ραδιενέργεια από το Nagasaki δεν εξηγείται διαφορετικά!! Μα οκ είπαμε να έχει ο κάθε λαός την κουλτούρα του, τις παραξενιές του, τα έθιμα του, την κουζίνα του αλλά τούτοι εδώ παιδιά έχουν κάψει φλάντζα, δεν παίζει!!

Για να μην λέτε έμενα παράξενο δείτε στο video που ακολουθεί, τι έχουν φτιάξει και με τι ασχολούνται τα άτομα και πείτε μου μετά και την δική σας γνώμη, με ένα απλό σχόλιο!!

Αν είμαι ο μοναδικός που το βλέπω έτσι παιδιά δεν θα ασχοληθώ ξανά με τους τύπους, αν είμαστε όμως πολλοί θα τους βγάλω και άλλα άπλυτα στην φόρα χαχαχαχαχα!!

Εγώ σας δίνω τους τίτλους των δημιουργιών τους και τα υπόλοιπα δείτε τα στο video!! Δεν περιγράφω άλλο!! Απολαύστε λοιπόν!!

 1.Το κουραδομουσείο!!!;; @#$%^&(χωρίς λόγια)

 2.Τουαλετοπαντόφλες (άντε και αυτό πάει και έρχεται)

 3.Παγωτονοστιμιές!! (μην χαίρεστε δείτε τις γεύσεις πρώτα και μετά το συζητάμε!! Η πιο ακουστικά καλή, ήταν η γεύση μπύρα)

 4.Αυτόματοι πωλητές που πουλάνε τα πάντα!! Σουπερ μάρκετ του δρόμου δηλαδή!! (τώρα αν εσύ μπορείς να φας σαλάτα από μηχάνημα μαγκιά σου!!)

 5.Κουλούρι στο κεφάλι (δεν υπάρχει, τώρα είμαι σίγουρος κάτι πίνουν χαχαχαχα)

 6. Το restaurant της κονσέρβας!! (Θα βγεις δηλαδή βόλτα να πας να πληρώσεις σε μαγαζί για να φας κονσέρβα!! Ρε κάτι δεν πάει καλά σας λέω!!)

 7. Καγκουρό λέγεται το επόμενο και είναι από ότι κατάλαβα ένα είδος γυναικείου μακιγιάζ, τώρα τι σχέση έχει με το καγκουρό μόνο εκείνοι ξέρουν (????!!!!@#$%^&*()#$%^)

 8.Χαρούμενα ανθρώπινα ρομπότ!! @$%^&(%@@#$% (ανθρώπους χαρούμενους να δω που θα βρίσκουμε σε λίγο, τα ρομπότ μας μάραναν)

 9.Ο φαγητο-κρύπτης!! (Με ξεπερνάει!! Ειδικό χαρτί για να κρύβει τις μπουκιές σου όταν τρως jung food κι έτσι να αποφεύγεις να γίνεσαι ρεζίλι!!! Γιούριαααααααα)

10.Το σέξι εστιατόριο!!! (Παρήγγειλλε με θέα ένα αιδοίο!!)

Δείτε τα και στην οθόνη για να μην νομίζετε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations