Τι κι αν είναι 70 o Βάλτερ Ρερλ.. Πάμε για γκάζια (video) - e-Stage.gr
Jun 24, 2018 Last Updated 10:07 AM, Jun 24, 2018

Τι κι αν είναι 70 o Βάλτερ Ρερλ.. Πάμε για γκάζια (video)

Κατηγορία: Viral

Ο Βάλτερ Ρερλ το... έχει ακόμα και στα 70, καθώς μπορεί να πιέζει τη νέα Porsche 911 GT3 στο όριο.

Όταν το... έχεις μέσα σου, μπορείς να το... βγάλεις σε κάθε ηλικία. Έτσι, ο Βάλτερ Ρερλ έδειξε εξαιρετικές ικανότητες στην πίστα, παρά τα 70 του χρόνια, αφού πίεσε στο όριο τη νέα Porsche 911 GT3.

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC και νικητής στις 24 Ώρες του Λε Μαν βρέθηκε στην Ανδαλουσία με το νέο... όπλο της γερμανικής φίρμας, που... φοράει έναν κινητήρα 4.0 λίτρων με 493 ίππους και 4274 Nm ροπή και επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δεύτερα. «Είμαστε σε μία πίστα στην Ανδαλουσία με τη νέα Porsche 911 GT3.

Η GT3 είναι ένα επιδεικτικό αυτοκίνητο. Το βάρος του είναι σημαντικό για να πετύχεις άριστη απόδοση στην πίστα», δήλωσε ο Γερμανός πριν μπει στο τιμόνι. Αφού το έπραξε αυτό, εξηγούσε τις δυνατότητες της 911 GT3 από το κάθισμα του οδηγού. «Τα φρένα δοκιμάζονται πάρα πολύ εδώ επειδή πλησιάζω σε δύο στροφές με υψηλές ταχύτητες.

Υπάρχουν πολλές στροφές, όπου πρέπει να δω αν το μονοθέσιο είναι καλό στον χειρισμό ή αν τείνει να έχει υποστροφή και το αυτοκίνητο πρέπει να έχει πολύ καλή πρόσφυση για να βγάλω τους 500 ίππους στην άσφαλτο. Με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένος πίσω, το αυτοκίνητό μας είναι φτιαγμένο στα μέτρα μας γι' αυτό.

Η 911 GT3 έχει εξαιρετική πρόσφυση», είπε ο Ρερλ, ο οποίος έκανε και μερικές δηλώσεις, αφού ολοκλήρωσε τη δοκιμή του, για να αναφερθεί στον εκπληκτικό χειρισμό του οχήματος. «Νιώθω καλά, ήταν πολύ διασκεδαστική η οδήγηση.

Το αυτοκίνητο ήταν καλό στον χειρισμό και δεν είχε ούτε υποστροφή, ούτε υπερστροφή. Υπάρχει ένας όγκος σε κάποιο σημείο της πίστας. Η GT3 τον χειρίζεται με ψυχραιμία χωρίς να χρειάζονται διορθώσεις στο τιμόνι. Είναι η ιδανική πίστα για να δείξει το αυτοκίνητό μας τι μπορεί να κάνει».

πηγή gazzetta.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations