Του έστειλε 65.000 μηνύματα στο κινητό! (pics) - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 3:25 PM, May 26, 2018

Του έστειλε 65.000 μηνύματα στο κινητό! (pics)

Κατηγορία: Viral

Τη γνώρισε σε ένα σάιτ γνωριμιών στο διαδίκτυο. Δεν συναντήθηκαν ποτέ. Όλες τους οι συνομιλίες ήταν πάντα εξ’αποστάσεως.

Δεν της υποσχέθηκε ούτε γάμο, ούτε παιδιά, ούτε καν σχέση. Και τότε εκείνη σαν να γύρισε ένας διακόπτης στο άρρωστο μυαλό της, άρχισε να του στέλνει 600 μηνύματα την ημέρα (σύνολο 65.000) και να του γράφει: «Στο πρώτο μας ραντεβού θέλω να κάνω μπάνιο στο αίμα σου και να φορέσω τα μέλη σου», «Μη τυχόν και δεν μου ξαναμιλήσεις, δεν θέλω να γίνω δολοφόνος» κ.α 

Ο άνθρωπος αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία, η οποία εντόπισε την Ades X από το Φοίνιξ και τη συνέλαβε. Την ώρα της σύλληψης εκείνη κοίταξε τους αστυνομικούς με ορθάνοιχτα μάτια και τους είπε: «Τι περιμένατε; Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα τον παντρευόμουν. Η αγάπη είναι από μόνη της μια υπερβολή…»

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε υλικό και από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχε στο σπίτι του ο άνδρας και διαπιστώθηκε πως όταν έλειπε η Ades, το διέρρηξε και απόλαυσε μόνη της ένα αφρόλουτρο στην μπανιέρα του.

Στην απολογία της είπε: «Ο άνδρας αυτός είναι η ίδια μου η ψυχή. Ναι θα παντρευόμασταν. Είχαμε ορίσει μάλιστα και… 3 διαφορετικές ημερομηνίες.» Σε ερώτηση του εισαγγελέα εάν τον βομβάρδιζε με γραπτά μηνύματα στο κινητό, η γυναίκα δεν θέλησε να απαντήσει.

 

 

πηγή


 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations