Οργάνωσε την εξέδρα και έδωσε την μπάλα στον διαιτητή μια αρκούδα (video) - e-Stage.gr
Apr 25, 2018 Last Updated 6:26 PM, Apr 25, 2018

Οργάνωσε την εξέδρα και έδωσε την μπάλα στον διαιτητή μια αρκούδα (video)

Κατηγορία: Viral

Αυτό που συνέβη σε αγώνα της τρίτης εθνικής κατηγορίας της Ρωσίας δεν έχει προηγούμενο, αφού μια αρκούδα οργάνωνε την εξέδρα χειροκροτώντας ρυθμικά, ενώ έδωσε και την μπάλα στον διαιτητή όταν χρειάστηκε.

Στην αναμέτρηση της  Άνγκουστ με την Μάσουκ στον Βόρειο Καύκασο για την 27η αγωνιστική, μία... αρκούδα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έκανε το ματς να μείνει αξέχαστο στους θεατές που πήγαν να το παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τα ρώσικα μέσα ενημέρωσης ο αρκούδος του βίντεο ονομάζεται Τιμ και μεγάλωσε σε τσίρκο χωρίς να γνωρίζουν αν έχει υποστεί βασανισμό κατά τη διάρκεια της ανατροφής του.

Αν αυτό που θα δείτε στο βίντεο δεν πρόκειται για ένα καλοστημένο κόλπο ή κάποιου είδους μοντάζ,, ο Τιμ παρουσιάστηκε στον στίβο του γηπέδου της Άνγκουστ από τον θηριοδαμαστή του πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης και μόλις του είπε κάτι στο αυτί ο τελευταίος, η αρκούδα άρχισε να χειροκροτάει ρυθμικά.

Το αποσβολωμένο κοινό την ακολούθησε στο ίδιο τέμπο και στη συνέχεια, ο Τιμ πήρε την μπάλα του αγώνα από τον θηριοδαμαστή της και την έδωσε στον διαιτητή για να αρχίσει το παιχνίδι.

Από τα ρώσικα μέσα διέρρευσε πως αυτό δεν ήταν παρά μια πρόβα τζενεράλε για αυτά που θα δούμε στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ρωσία, προσθέτοντας ότι οι διοργανωτές θα επιχειρήσουν κάποιο παρόμοιο σόου στην έναρξη των αγώνων.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας