Έμπειρες στο καθάρισμα vs Νέες και αδύνατες κοπέλες σημειώσατε 1 (pics) - e-Stage.gr
Apr 25, 2018 Last Updated 6:26 PM, Apr 25, 2018

Έμπειρες στο καθάρισμα vs Νέες και αδύνατες κοπέλες σημειώσατε 1 (pics)

Κατηγορία: Viral

Μια εταιρία καθαρισμού όπου οι καθαρίστριες είναι γuμνές αποκάλυψε ότι απορρίπτει νέες και αδύνατες κοπέλες, επειδή οι πελάτες προτιμούν τις γυναίκες μεσήλικες γυναίκες.

Η εταιρία Naturist Cleaners έχει στο δυναμικό της 300 επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να τρίψουν, να ξεσκονίσουν και να καθαρίσουν  γuμνοί σπίτια σε όλη την Αγγλία.

Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν γυναίκες ή άντρες διαφορετικής ηλικίας και μεγέθους για να καθαρίσουν το σπίτι τους. Ωστόσο, οι «έμπειρες και πιο γεμάτες γυναίκες» είναι οι πιο δημοφιλείς.

«Είμαστε σαν οργανισμός. Έχουμε εργαζομένους σε όλη την χώρα. Συνολικά, έχουμε 300 εργαζομένους που καθαρίζουν γuμνοί και ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις», ανέφερε η ιδρύτρια της εταιρίας Λώρα Σμιθ.

«Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας ποικίλουν. Δεν είναι μόνο άντρες. Έχουμε και γυναίκες πελάτες που ζητάνε άντρες για να τους καθαρίσουν», πρόσθεσε.

«Έπρεπε να απορρίψουμε μερικούς ανθρώπους, γιατί οι πελάτες μας προτιμούν πιο έμπειρες γυναίκες με πιο γεμάτους σωματότυπους. Θέλουν γυναίκες που να δείχνουν ότι έχουν εμπειρία στο καθάρισμα», ανέφερε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας.

Η εταιρία ιδρύθηκε πριν από έναν χρόνο και στην αρχή χρησιμοποιούσαν τα κοινωνικά δίκτυα για να την διαφημίσουν, αλλά τελικά τους έκλεισαν το προφίλ λόγω του γuμνού περιεχομένου.

πηγή: tilestwra.com