Το Τέλος του κόσμου ξαναματάρχεται Vol. 2 - e-Stage.gr
Apr 25, 2018 Last Updated 6:26 PM, Apr 25, 2018

Το Τέλος του κόσμου ξαναματάρχεται Vol. 2

Κατηγορία: Viral

Πέρυσι τέτοιο καιρό είχα ασχοληθεί ξανά με το θέμα σχετικά με το τέλος του κόσμου που ερχόταν στις 23 Σεπτεμβρίου, το οποίο προφανώς και δεν ήρθε και πάμε για άλλα.

Εντάξει όχι ακριβώς για άλλα, αναβολή είχαμε πάρει μιας και ο πλανήτης Νιμπίρου, η πλανήτης «νίντζα», όπως τον είχα αναφέρει την προηγούμενη φορά, δεν μας έπεσε στο κεφάλι, αλλά δεν μας έπεσε ούτε στις 18 Νοεμβρίου που είχε πάρει την πρώτη παράταση.

Στην δεύτερη παράταση που πήρε λέγεται ότι θα μας πέσει στον κεφάλι στις 23 Απριλίου, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου (σ.σ. ούτε να γιορτάσω σαν άνθρωπος δεν θα μπορέσω, μέσα στα καταφύγια θα πίνουμε σαμπάνια και θα τρώμε μαύρο χαβιάρι)

Σύμφωνα, λοιπόν με συνωμοσιολόγους, μάγισσες, χαρτορίχτρες και λοιπούς «επιστήμονες», το «μοιραίο» θα γίνει στις 23 Απριλίου, όταν η Γη θα περάσει στην πίσω μεριά του ήλιου και θα βρεθεί στην πορεία του πλανήτη «νίντζα», για τον οποίο η NASA έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει, αλλά το «επιστημονικό» προσωπικό της «Τέλος του Κόσμου ΑΕ» δηλώνει ότι θα εμφανιστεί την στιγμή εκεί που δεν θα προλάβουμε να κάνουμε κιχ.

Μέχρι, λοιπόν, το επόμενο τέλος της Γης σας ευχόμαστε από e-stage.gr ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!