Έχασε 80 κιλά και έγινε μοντέλο (pics) - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 4:40 PM, Apr 26, 2018

Έχασε 80 κιλά και έγινε μοντέλο (pics)

Κατηγορία: Viral

Όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά να συμβούν.

Η παιδική παχυσαρκία είναι μια μάστιγα που εξαπλώνεται ραγδαία παγκοσμίως. Δεν είναι μόνο η κατανάλωση junk food που συμβάλει σε αυτό αλλά και η υπερφαγία όπου πίσω της κρύβονται σοβαρά ψυχολογικά αίτια.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε την περίπτωση μιας 24χρονης κοπέλας όπου κατάφερε να νικήσει στον πόλεμο εναντίων των 80 παραπανίσιων κιλών της, και δεν διστάζει μάλιστα να ξεκινήσει να εργάζεται και ως μοντέλο! Και γιατί όχι άλλωστε, μιας και πλέον έχει αποκτήσει το σώμα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Όπως αναφέρει και η ίδια σε συνέντευξή της, μετά την περιπέτεια με την υγεία που είχε η μητέρα της και τον χαμό της γιαγιάς της, όπου και τα δύο περιστατικά σχετίζοταν με την καρδιά τους, η Thanya Pacheco Barboza άρχισε να ψάχνει πληροφορίες σχετικά με την υγιεινή διατροφή αλλά και με τους λόγους που την έκαναν να θέλει να τρώει.

Τα θέματα διαταραχής διατροφής χρειάζονται ενημέρωση και συμβουλές. Τίποτα δεν είναι αδύνατον να διορθωθεί στον ανθρώπινο οργανισμό, ειδικά όταν η συμβολή γίνεται μέσω διατροφής. Το πιο σημαντικό είναι να τα προλαβαίνουμε πριν ο οργανισμός μας μας δώσει σημάδια.

Ένα μπράβο στην κοπέλα και ελπίζουμε πως θα ακολουθήσουν πολλά τέτοια παραδείγματα.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations