Έχουν ξεφύγει oι καθηγήτριες ! Έβαλε τις μαθήτριες της να ντυθούν με δερμάτινα και βεβαία έχασε τη δουλειά της! (pics) - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:52 PM, Apr 21, 2018

Έχουν ξεφύγει oι καθηγήτριες ! Έβαλε τις μαθήτριες της να ντυθούν με δερμάτινα και βεβαία έχασε τη δουλειά της! (pics)

Κατηγορία: Viral

Η καθηγήτρια έβαλε τις μαθήτριές της να ποζάρουν προκλητικά με δερμάτινα ρούχα, το μετάνιωσε και παραιτήθηκε. 

H καθηγήτρια το πρωί παραδίδει μαθήματα αγγλικών σε σχολείο της Ρωσίας και μάλιστα είχε πάρει το πτυχίο της με άριστα. Η άλλη της αγάπη είναι ο χορός. Η κυρία Γκεντούγκοβα διδάσκει ένα είδος χορού που είναι αρκετά ερωτικός και βοηθάει τις γυναίκες να διατηρούνται σε φόρμα. 

Ωστόσο, η ιδέα της να πείσει μερικές μαθήτριές της να ποζάρουν προκλητικά με δερμάτινα ρούχα για να προωθήσει τα μαθήματα χορού που παραδίδει ήταν πολύ κακή. 

Η καθηγήτρια δεν κατάλαβε το λάθος της και ανέφερε πως είχε πάρει την άδεια των γονιών των κοριτσιών για να προχωρήσουν στην φωτογράφιση. 

Οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν είχαν την ίδια άποψη και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Μπορεί οι ίδιο να μην την έδιωξαν από το σχολείο, ωστόσο εκείνη δεν ένιωθε πλέον καλά στο περιβάλλον κι αποφάσισε να παραιτηθεί για να μην χαλάσει την φήμη του σχολείου.

 

Доброе утро!!! За окно все серое и унылое! Погода не из лучших, в Москве было очень солнечно! Но мы не расстраиваемся) Немного слов о завтраке!!! Не стоит заморачиваться с количеством каллорий)) Утром можно себя чуть побаловать Идеальное сочетание: белок + углеводы! Если Вы сладкоежка, не можете прожить без кусочка шоколада-лучше сьешьте его утром!!! И настроение ВОУ КАК ПОДНИМЕТСЯ, И в течении дня уже не сорветесь! Главное улыбка и хорошее настроение- результат не заставит себя ждать))) Не будет много пользы если вы будете травмировать свою психику и запрещать себе все и вся| долго не продержитесь.сорветесь на 100%

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZALINA GEDUGOVA (@zalina_gedugova) στις

Πάντως, οι γονείς δυσαρεστήθηκαν από την απομάκρυνσή της, ενώ το σχολείο για να την πείσει ότι... ξεπέρασε τις αμφιβολίες που είχε πόσταρε στα social media φωτογραφίες από τη δουλειά της.

πηγή: gazzetta.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας