Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος ΣΤ') - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 10:46 PM, Apr 20, 2018

Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος ΣΤ')

Κατηγορία: Περί... "ανέμων"

Πέμπτη 4 του Απρίλη..ο καιρός έχει φτιάξει. Κάνει και λίγο ζέστη τα μεσημέρια. Η ώρα άλλαξε, και καλπάζουμε προς το καλοκαίρι.

Η Ρόδος μακραίνει ξαφνικά. Τι περίμενες θα ρωτήσεις βέβαια…

Η Αντιόπη όλο και μεγαλώνει. Η Μαρίτσα ώρες-ώρες λυγίζει όπως σήμερα το πρωί.

Την πήρα αγκαλιά και της το ξανάπα ότι μαζί θα τα περάσουμε όσα ακολουθούν.

Στην Κύπρο έγινε στην ουσία, δήμευση των καταθέσεων και η Λαϊκή τράπεζα φαλίρισε… Της έμεινε και η διαφήμιση με τον Βλοντάκη να κάνει ανάδυση στο πέλαγο.

Εδώ, στα δικά μας έχει έρθει ο Θέμης και φεύγει πάλι την Κυριακή. Την προ-προηγούμενη Κυριακή που κάναμε μαζί εκπομπή πιάσαμε το καλύτερο μας μέχρι τώρα στον Στριτ. Ακολούθησε Ζεμπερέκι μαζί με Στέφανο και κατόπιν προχθές δείπνο εδώ με τους ίδιους συν Αναστασία και Μαρία.

Έχω βρει και μια εφαρμογή να παίζω μπιλιάρδο, αλλά είναι αρχή ακόμα. Για οτιδήποτε. Ακόμα και για να ελπίζω για απασχόληση. Κάτσε να περάσει λίγος καιρός ακόμα, χεχεχε.

Κάποια στιγμή πήγα και στο γραφείο, το παλιό, και πήρα κάποια πράγματα, άφησα όμως την φωτογραφία της Αντιόπης με σκοπό να την πάρω όταν θα πάω να τους αφήσω τα κλειδιά και να πάνε στην ευχή του Θεού και δαύτοι, άντε.

Πίνω πράσινο τσάι και κατσικίσιο γάλα και νιώθω καλά.

Το τσιγάρο έχει ελαττωθεί κι αυτό.

Τζογάρω και γουστάρω.

Τα λέμε.

Χριστούγεννα 2013.

Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή ή κάτι τέτοιο..το καλοκαίρι έμεινα στη Χάλκη από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. Δυο ολόκληρους μήνες με σαγιονάρα ή σαμπό και μπάνια στην παραλία του Ποντάμου.

Η Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό, αφότου χύθηκε αίμα και σκοτώθηκε κόσμος, βιώνει τις ποινικοποιήσεις καθώς και τα τερτίπια της Δημοκρατίας μας, που ως γνωστόν, αδιέξοδα δεν έχει.

Την φωτογραφία της Αντιόπης την πήρα από την Δοντά 12. Πλέον κοσμεί το σαλονάκι μας μαζί με άλλες αγαπημένες πόζες.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος χωρίς το γραφείο. Η αδερφή της Μαρίτσας με τον άντρα της,  μαζεύουν τα πράγματά τους γιατί και το γραφείο τους μετά από μακρά υπολειτουργία, κλείνει.

Οι σχέσεις μας είναι τυπικές έως ανεκτές.

Φέτος νιώθω ότι κάτι αλλάζει. Η χρονιά που θα έρθει σε λίγες μέρες θα έχει για πρώτη φορά, καλύτερα δεδομένα για όλους εδώ.

Οι γονείς μου επέστρεψαν στην Αθήνα από τέλος Σεπτέμβρη και περιμένουμε και τους υπόλοιπους από Ρόδο σε λίγο για τις γιορτές.

Αναφορικά με τα ραδιοφωνικά, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τα FM και συγκεκριμένα από τους 108 μεγακύκλους, τον Ιούνιο και μέχρι να φύγω για Χάλκη, βγήκα από τον αέρα μέχρι νεωτέρας.

Είμαι σε αναμονή-προσμονή απόφασης που με τοποθετεί σαν Αρχιτέκτονα στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Σαν απόρροια  των προνομίων της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, που έβγαλα τον Οκτώβριο.

Κάνει κρύο και η θέρμανσή μας είναι αποτέλεσμα μιας μικρής σόμπας αλογόνου καθώς για δεύτερη χρονιά δεν βάζουμε πετρέλαιο. Ούτε εμείς ούτε αρκετοί άλλοι.

Η Αντιόπη μας έχει γίνει τριών ετών και ας λέει η ίδια «είμαι τεσσάρων». Είναι μια μικρή θεά. Η δικιά μας μικρή θεά.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πρωτοπορία του Σύριζα κατά 0,9 έναντι της Δεξιάς. Το Κίνημα έχει πέσει στο ιστορικό χαμηλό του 4,5%.

Μάλλον τούτο είναι το τίμημα της αγκύλωσης του και της διακυβερνητικής εμμονής τόσο του Προέδρου του όσο και των συμβούλων του.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο παλιός μας αστείος σύντροφος, το πρωτοετή  φαβορί που μας έφερε η Μαρία τότε στο Ντρούμουλ Τάμπερεϊ στην Οργάνωση την Τοπική Βουκουρεστίου, είναι πια ο εκπρόσωπος και ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής στην Αρκαδία.

Γελάγαμε πολύ με τον Χρήστο τον Κουρλαμπά. Μέσα σε 30 χρόνια η ιστορία των πολιτικών, των αριβιστών και των επαγγελματιών του είδους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο Υπουργός Υγείας.

Με αυτό το τελευταίο θέλω να πω πως η υγεία πολλών από μας έχει κλονισθεί, μόνο  και μόνο από το γεγονός αυτό.

Πέθανε ο Νέλσον Μαντέλα στα 95 του…

Καλές γιορτές κόσμε!

Δείτε επίσης: Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος A')
Δείτε επίσης: Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος Β')
Δείτε επίσης: Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος Γ')
Δείτε επίσης: Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος Δ')
Δείτε επίσης: Crisis Diary 2011.09.28 (μέρος Ε')


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας