Μόνο το σεξ δεν φτάνει - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 10:46 PM, Apr 20, 2018

Μόνο το σεξ δεν φτάνει

Κατηγορία: Παιχνίδια Μυαλού

Όταν είσαι νέος οι αισθήσεις σου είναι ορθάνοιχτες. Βλέπεις τα χρώματα πιο έντονα, ακούς πιο καθαρά, γεύεσαι τις πιο λεπτεπίλεπτες γεύσεις. Ακριβώς έτσι λειτουργούν και οι ορμόνες. Χτυπάνε στο εσωτερικό των φλεβών πιο γρήγορα και από το αίμα, κάνουν αγώνα δρόμου μεταξύ τους για την ύστατη κυριαρχία.

Στον αγωνιστικό χώρο λοιπόν που ονομάζεται σώμα δεν θέλω να μιλήσω με ιατρικές ορολογίες. Το  μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας και η άγρια θυμώδης επαφή έχουν την πρωτιά σε αυτές τις ηλικίες. Ποιό από τα 2 όμως ανεβαίνει πιο ψηλά στο βάθρο;

Όταν βγεις έξω και με συναντήσεις, στο πάρκο, στην παραλία, στο bar, στον δρόμο, τι θα μετρήσει περισσότερο; Θα περάσεις τα μάτια σου από όλο μου το σώμα ελπίζοντας να ήταν εκεί τα χέρια σου ή θα προτιμήσεις να ακούσεις την σαγηνευτική φωνή μου; Εκεί το μέλλον χωρίζεται και γίνεται δύο διαφορετικοί δρόμοι, που καταλήγουν φυσικά στο ίδιο τέλος. Θα σε κοιτάξω με ένα παραπονεμένο βλέμμα για να έρθεις πιο κοντά ή θα αγγίξεις το μάγουλο μου με το σκληρό σου χέρι για να απομακρύνεις την ζάχαρη. Θα αγκαλιάσεις γλυκά την μέση μου για να λικνιστούμε στον χορό ή θα σε σπρώξω στον πιο κοντινό τοίχο με το ένα μου πόδι ανάμεσα στα δικά σου.

Όταν θα φτάσουμε στο σπίτι σου θα μου προσφέρεις τον πρώτα τον καναπέ σου ή το κρεβάτι σου. Θα πιούμε καφέ ή αλκοόλ. Όπως και να έχει στο κρεβάτι θα καταλήγαμε. Θα αγκαλιάσεις απαλά το σώμα μου και θα με φιλήσεις ή θα με αφήσεις να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στην πλάτη και στον λαιμό σου. Το τέλος θα είναι ένα αδιάφορο δικό σου βογκητό ή μία κραυγή πάθους βγαλμένη από τα αρχέγονα μας ένστικτα;      

Όλα καταλήγουν φυσικά στο ίδιο τέλος. Ντουζ, είτε μαζί είτε χώρια, ντύνομαι όσο κοιμάσαι και όταν ξυπνήσεις θα είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ αν το θες. Ήταν σεξ ή έρωτας; Ποιά είμαι εγώ για να αποφασίσω; Άλλωστε όταν είσαι νέος οι αισθήσεις σου είναι ορθάνοιχτες. Βλέπεις τα χρώματα πιο έντονα, ακούς πιο καθαρά, γεύεσαι τις πιο λεπτεπίλεπτες γεύσεις. Ακριβώς έτσι λειτουργούν και οι ορμόνες.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας