Θυμός ή Εγωισμός; - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 10:46 PM, Apr 20, 2018

Θυμός ή Εγωισμός;

Κατηγορία: Παιχνίδια Μυαλού

Πόσο εύκολο είναι να κρατήσουμε τον θυμό μας για χάρη μιας αγάπης; Είναι πραγματικός ο θυμός ή είναι εγωισμός; Μπορούμε να βάλουμε τον θυμό μας

πίσω για μία αγάπη;

Η παρακάτω ιστορία μας είναι μπλεγμένη αρκετά κι εχεί πρωταγνωνιστές τρεις και όχι δύο. Ο Αλεξανδρός χρόνια με την Μαρία, ένα ζευγάρι κλασσάτο, βατό που όμως τούς ενώνουν πολλά. Πρίν την απόφαση να συζήσουν ο Αλέξανδρος πέρνει μετάθεση στην Αλεξανδούπολη σαν στρατιωτικός πού είναι, αυτό είναι μέσα στη ζωή του. Η Μαρία μένει πίσω μέχρι να οργανωθούν και να βρεί ο Αλέξανδρος τις ισορροπίες της νέας τους ζωής. Η νέα πόλη πολύ κρύα, μυστυριώδης και αγνωστή. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να εγκλιμαστιστεί στη νέα του ζωή. Η επικοινωνία του με την Μαρία είναι καθημερινή.

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί στο νέο στρατόπεδο να κάνει τις γνωριμίες του και να γνωρίσει τη νέα κλειστή του κοινωνία. Αμέσως δένεται με μία συνάδελφο, η Ναταλία πρόσχαρη, κοινωνικότατη, τον κάνει αμέσως να νιώσει άνετα μαζί της αλλά και με το νέο περιβαλλόν. Περνάνε ώρες μαζί κι εκτός δουλειάς. Χωρίς να το καταλαβούν μέρα με τη μέρα έχουν όλο και πιο πολύ ανάγκη ό ένας τον άλλον, τα πράγματα έχουν περάσει σε ερωτικό επίπεδο όμως ο Αλέξανδρος δεν έχει μιλήσει στη Ναταλία για την σχέση του με την Μαρία.

Η Μαρία από την άλλη προσμένει να τον δεί, αγχώνεται γιατί έχει κάτι σημαντικό να του πεί. Ο Αλέξανδρος βρίσκει μονίμως δικαιολογίες και καθυστερεί την προσέλευση της Μαρίας στην Αλεξανδρούπολη. Έτσι αποφασίζει να κατέβει αυτός κοντά της. Η Ναταλία φυσικά δεν γνωρίζει που πάει ο Αλέξανδρος.

Η Μαρία υποδέχεται με χαρά τον Αλέξανδρο και του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος 4 μηνών. Ο Αλέξανδρος χαίρεται και ξαφνιάζεται ταυτόχρονα και σκέφτεται πώς θα το ανακοινώσει και στην Ναταλία. Η αγωνία του κορυφώνεται όσο πλησιάζει η ώρα να το ανακοινώσει στην Ναταλία. Με τρόπο ξεκάθαρο αλλά γεμάτο άγχος για την αντίδραση της Ναταλίας της ανακοινώνει την κατάστση. Η Ναταλία σαστισμένη βάζει τις φωνές, τον βρίζει, τον χτυπάει και τον διώχνει από το σπίτι της. Ο Αλέξανδρος την παίρνει επανελλημένα τηλέφωνο, αυτή ανένδοτη δεν θέλει να τον ακούσει.

Είναι έξαλλη, νιώθει προδομένη και ''μαλάκας''. Αποφασίζει να τον εκδικηθεί,να τον κακοφημησεί στη δουλειά του θέλοντας να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ο Αλέξανδρος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά μάταια, μέχρι που χάνει και αυτός την υπομονή του και τον κυριεύει και αυτόν ο θυμός.

Πόσο σε καλό μπορεί να βγάλει σε μια σχέση όταν κυριέυεται απο τον θυμό; Και τι βγάζουμε με το να θυμώνουμε; Γιά μένα όμως χρειάζεται με όρια, είναι μια δύσκολη διαδικασιά όταν νιώθουμε αδικημένοι και μετά που ηρεμεί όλο αυτό μέσα μας σκεφόμαστε πιο λογικά.

Στηρίξτε μας με το like σας!!!