Οι πάγοι λιώνουν και αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά! (video) - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

Οι πάγοι λιώνουν και αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά! (video)

Κατηγορία: Μυστήριο

Η υπερθέρμανση της γης κάνει τους πάγους να λιώνουν και να αποκαλύπτουν μυστικά θαμμένα για χιλιάδες χρόνια! Η γη ξέρει να διατηρεί καλά τα μυστικά της, και η κατάψυξη είναι ένας πολύ καλός τρόπος.

Πάμε να δούμε 10 κρυμμένους θησαυρούς που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα.

10. Ένας γιγάντιος ιός θαμμένος για 30.000 χρόνια στη Ρωσία. Δεν θεωρείται επικίνδυνος για τον άνθρωπο, αλλά η υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και άλλους τέτοιους ιούς και βακτήρια που κανείς δεν ξέρει αν θα είναι όλα ακίνδυνα για την ανθρωπότητα.

9) Το σώμα ενός κοριτσιού της φυλής των Ίνκας αποκαλύφθηκε στην Αργεντινή. Ήταν 13-15 ετών, με άθικτους ιστούς, μαλλιά και ρούχα. Επίσης τα σώματα άλλων δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 6-7 ετών. Πιστεύεται ότι τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν για θυσία, οι Ίνκας χρησιμοποιούσαν για αυτό το σκοπό μόνο πολύ όμορφα παιδιά τα οποία τάιζαν με την καλύτερη τροφή, η οποία περιλάμβανε αλκοόλ και κοκαΐνη.

8) Στη Σιβηρία ένα θηλυκό μαμούθ, σε τόσο καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλωνοποίηση! (Κάτι σε Jurassik park μου έρχεται στο νου).

7) Το 1991 αποκαλύφθηκε μια μούμια θαμμένη στο χιόνι. Οι πρώτη σκέψη ήταν ότι μάλλον επρόκειτο για κάποιον αλπινιστή που δεν τα κατάφερε. Μετά όμως διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν πολεμιστή που είχε σκοτωθεί από βέλος εχθρού πριν από 5000 χρόνια περίπου.

6) Στην Ινδία το λιώσιμο των πάγων αποκάλυψε ένα πανάκριβο θησαυρό. Συγκεκριμένα ένα κουτί με 100 πολύτιμες πέτρες. Πιστεύεται ότι ανήκε σε κάποιον επιβάτη του αεροπλάνου που έπεσε στην περιοχή το 1950.

5) Στη Νορβηγία ένας χιτώνας άριστα διατηρημένος βγήκε στην επιφάνεια, ηλικίας 1500 ετών περίπου. Ανήκε σε πολεμιστή που είχε ύψος 1.47 περίπου.

4) Το 1952 ένα αεροπλάνο κατέπεσε στην Αλάσκα. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνουν έρευνες τότε, ωστόσο το 2012 τα πρώτα συντρίμμια άρχισαν να εμφανίζονται. Το 2013 έγινε η τελική αποκάλυψη, 22 χλμ μακριά από το σημείο συντριβής, παρασυρμένο από το λιώσιμο των πάγων.

3) Ιταλία, 1918 πρώτος παγκόσμιος πόλεμος. Στρατιώτες χάνονται για πάντα κάτω από το χιόνι σε συνθήκες ψύχους κάτω από 22 βαθμούς. Το 2004 τα πρώτα 8 πτώματα κάνουν την εμφάνισή τους, σχεδόν άθικτα, μαζί και μια ερωτική επιστολή προς κάποια Μαρία..

2) Ένα αρχαίο δάσος ηλικίας 1000-2000 ετών εμφανίζεται στην Αλάσκα το 2005.

1) Ένα μωρό ρινόκερος άψογα διατηρημένο. Είναι το παλαιότερο δείγμα που υπάρχει μέχρι στιγμής, καθώς ανήκει στην Πλειστόκαινο περίοδο (εποχή των παγετώνων) δηλαδή 2.000.000-10.000 χρόνια πριν.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations