5 ανεξήγητες μορφές που κινηματογραφήθηκαν σε ταινίες (video) - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

5 ανεξήγητες μορφές που κινηματογραφήθηκαν σε ταινίες (video)

Κατηγορία: Μυστήριο

Υπάρχουν πολλές ιστορίες για μορφές που εμφανίζονται σε φωτογραφίες και που δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται εκεί.

Το παρακάτω video καταγράφει 5 τέτοιες ανεξήγητες και τρομακτικές εμφανίσεις σε πολύ γνωστές ταινίες. Πρόκειται για paranormal δραστηριότητα που έπιασε ο φακός, ή απλά για λάθος του σκηνοθέτη;

5) Στην ταινία «Stuck on you» που γυρίστηκε το 2003, ένα τρομακτικό πρόσωπο παραμονεύει κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι.

4) Στη γνωστή ταινία «The ring», με το κορίτσι που βγαίνει απ΄την οθόνη της τηλεόρασης και σκοτώνει, σε μια σκηνή, μια ανθρώπινη μορφή εμφανίζεται σε ένα δωμάτιο πίσω από τους πρωταγωνιστές απ΄το πουθενά.

3) Στην ταινία «Handcock» ο Will Smith παίζει έναν αλκοολικό υπερήρωα. Η ταινία περιλαμβάνει πολλές σκηνές μάχης. Στη μέση μιας μάχης μια ανθρώπινη φιγούρα κινείται ξεκάθαρα πίσω απ΄το κυρίως πλάνο.

2) Η αυτοκτονία ενός ηθοποιού κατά τα γυρίσματα του Μάγου του Οζ, λέγεται ότι στοίχειωσε την ταινία, με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσουν κάποιες σκηνές. Διαπίστωσαν ότι πίσω από μια κουρτίνα εμφανιζόταν ένα σώμα κρεμασμένο από δέντρο. Κάποιο σκηνικό που ξεχάστηκε, ή μια παράδοξη παρουσία;

1) Στους Πειρατές της Καραϊβικής, στην Κατάρα του μαύρου μαργαριταριού, σε μια σκηνή πίσω απ΄το Johnny Depp, η κάμερα έπιασε ένα αντρικό πρόσωπο με λευκό T-shirt και καουμπόικο καπέλο. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι πρόκειται για κάποιο μέλος του συνεργείου που βρέθηκε κατά λάθος εκεί, όμως αυτό το πρόσωπο απλά δεν υπήρχε όσο κι αν έψαξαν.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations