Πέντε μυστήρια φαινόμενα που κατέγραψε η κάμερα - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Πέντε μυστήρια φαινόμενα που κατέγραψε η κάμερα

Κατηγορία: Μυστήριο

Περί μυστηρίων φαινομένων ο λόγος απ’ αυτά που τσακώνει η κάμερα κι αξίζει να δεις και να δώσεις τη δική σου εξήγηση.

Κι εκεί που φτάνεις στο γκαράζ με τα ψώνια σου έτοιμος να τα βάλεις στο αμάξι σου, τσουπ περνάει κάτι ιπτάμενο που κάνει όλα τα φώτα των αυτοκινήτων ν’ ανάψουν και τους συναγερμούς ενδεχομένως. Γυρνάς και λες τι έγινε ρε παιδιά;

Ή πάλι οδηγείς μες στη βροχή κι εκεί που στρίβεις ξαφνικά ένα άλλο αμάξι στρίβει λοξός διαπερνώντας το δικό σου ενώ προηγουμένως δεν υπήρχε. Θολό το τοπίο ή τα ματάκια μου κάνουν πεταλούδες; Μήπως υπήρξε τελικά σύγκρουση;

Και σε τούτο το φορτηγό πάλι από πού πετάχτηκε τούτη η μορφή με τα άσπρα αφού ούτε από πόρτα κατέβηκε ούτε από καρότσα. Ο δρόμος φαρδύς και το όχημα σε κίνηση.

Ε τώρα τι, ο ανεμοστρόβιλος κουβαλάει στη κορυφή του μια μαύρη φιγούρα με μανδύα ή κάτι παρόμοιο; Φοβερά πράγματα. Αρκετά σε μια ημέρα. Ακραίο καιρικό φαινόμενο τα λες και καθαρίζεις.

Σε ήλιο ή σε φεγγάρι, κάτι περίεργο διαφαίνεται μέσα. Ένα άσπρο προσωπείο ή ό, τι βλέπει ο καθένας. Αστροναύτης, εξωγήινος, πάντως κάτι. Πολλοί προβληματισμοί σε ένα βίντεο που θα δείτε και θα κρίνετε με τα δικά σας μάτια.

Πώς καταγράφεται κάτι που δεν υπάρχει; Ποιο είναι προϊόν μοντάζ; Όλα είναι θέμα ενέργειας; Ας αφήσουμε τα μυστήρια να πλανώνται γιατί έχουν ενδιαφέρον και ας αυξήσουμε απλά τη παρατηρητικότητά μας.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations