Πέντε UFO πάνω από το Φοίνιξ;- Το βίντεο που κάνει θραύση στους λάτρεις των εξωγήινων θεωριών - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

Πέντε UFO πάνω από το Φοίνιξ;- Το βίντεο που κάνει θραύση στους λάτρεις των εξωγήινων θεωριών

Κατηγορία: Μυστήριο

Ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων δείχνει πέντε φωτεινές κουκίδες σε σχηματισμό στο βραδινό ουρανό του Φοίνιξ.

Το βίντεο, μαζί με κάνα δυο φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, καταγράφηκε στις 18 Αυγούστου 2017 και αυτή τη στιγμή έχει δοθεί σε εργαστήρια για να μπορέσει να υπολογιστεί η αρχική θέση και η απόσταση από τα άγνωστα φωτεινά αντικείμενα. Πολλά τοπικά sites έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πληροφορίες και άλλο φωτογραφικό υλικό για να δώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα του τι είναι αυτά τα φώτα.

Γιατί, κάποια στιγμή αυτές οι φωτεινές κουκίδες φαίνεται να σχηματίζουν το γράμμα «W» και μετά κινούνται στον ουρανό, αλλά το βίντεο κόβεται απότομα, με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν να βρουν τι γίνεται στο τέλος αυτού του βίντεο. Πραγματικά, ακόμη κι αν κάποιος σκεφτεί ότι πρόκειται για κάτι "σκηνοθετημένο" θα πρέπει να παραδεχτεί ότι είναι πολύ καλά φτιαγμένο. Ενώ μαι δεύτερη απορία που αμέσως μπορεί να γεννηθεί είναι γιατί το βίντεο αυτό δεν έχει παίξει μαζικά από όλα τα μέσα του πλανήτη;

Μια καλή απάντηση που έχουν να δώσουν όσοι λένε ότι βλέπουν UFO στις μέρες μας, είναι ότι συχνά αντιμετωπίζονται ως μάγισσες στον Μεσαίωνα. Πολλοί είναι εκείνοι που καταγράφουν, είτε σε φωτογραφίες είτε σε βίντεο, αλλά δεν αναφέρουν τίποτα επίσημα, ούτε λένε σε κανέναν άλλον τι είδαν. Γι' αυτό εδώ, άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι drones που πετάνε σε συγχρονισμένο σχηματισμό πάνω από την πόλη (είχε γίνει κάτι ανάλογο κατά τη διάρκεια του SXSW) αλλά κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ό,τι και να 'ναι, αυτό που έχει σημασία είναι πως το φαινόμενο των UFO και των ΕΤ που μπορεί να φτάσουν μέχρι τη Γη έχει τρομερή δραστηριότητα στις ανθρωπιστικές επιστήμες τα τελευταία 10 χρόνια γιατί θεωρείται, πλέον, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που (μπορεί να) συμβαίνουν για το σύνολο της ανθρωπότητας. Γιατί; Επειδή, αντιπροσωπεύει μια εξέλιξη, την οποία η ανθρωπότητα αναμφίβολα χρειάζεται, και με ευγνωμοσύνη, κάθε τόσο, έχει μάθει να τη βιώνει.  

πηγή: lifo.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations