Ο άγγελος που σώζει ποδηλάτη (video) - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 4:28 PM, May 21, 2018

Ο άγγελος που σώζει ποδηλάτη (video)

Κατηγορία: Μυστήριο

Πιστεύετε στους αγγέλους; Έχει τύχει να σώσει τη ζωή κάποιου ερχόμενου οδηγού ή πεζού μια αόρατη δύναμη; Έχουμε δει κατά καιρούς αρκετά παρόμοια βίντεο μη ξέροντας βέβαια τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Η αίσθηση όμως που σου αφήνει μια τέτοια καταγραφή προκαλεί ανατριχίλα. Με μια αμφισβήτηση φυσικά αλλά κάτι σε κάνει να το δεις ξανά και ξανά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ένας ποδηλάτης συγκρούεται με ένα φορτηγό. Φαίνεται σα να διαπερνά το ένα όχημα το άλλο και μια αστραπιαία φιγούρα την τελευταία στιγμή τραβάει τον οδηγό και τον βλέπουμε σε μια άλλη άκρη του δρόμου. Η σύγκρουση έγινε ή δεν έγινε; Ο Οδηγός υπάρχει ή δεν υπάρχει; Η μαύρη φιγούρα στέκεται για λίγο δίπλα του και μετά φεύγει. Ο ποδηλάτης ζει και βρίσκεται σε σοκ ή σε κάποια άλλη διάσταση; Οι άνθρωποι που ψάχνουν κάτω από το φορτηγό το θύμα δε τον βλέπουν. Η κάμερα πάντως δείχνει πως υπάρχει ο ποδηλάτης και μετά από λίγο κατεβαίνει και κάθεται στο πεζοδρόμιο.

Αλήθεια ή όχι το συγκεκριμένο συμβάν εμείς πιστεύουμε πως μπορεί να συμβεί. Πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να σωθεί από ένα θαύμα όπως λένε ή να «επιστρέψει». Άλλωστε υπάρχει και η θεωρία πως όλοι μας έχουμε τον φύλακα-άγγελό μας που στις δύσκολες στιγμές μας προστατεύει. Αν θέλουμε το πιστεύουμε αν δε θέλουμε απλά ρίχνουμε μια ματιά στο βιντεάκι.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations