The Bigelow Ranch - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

The Bigelow Ranch

Κατηγορία: Μυστήριο

Το πιο μυστηριώδες ράντσο στον κόσμο και η απίστευτη ιστορία του!

Υπάρχουν πολλά μυστηριώδη μέρη στον πλανήτη μας, συνδεδεμένα με ανεξήγητα φαινόμενα, μέρη «καταραμένα» ή στοιχειωμένα, που κανείς δεν θα΄θελε να επισκεφτεί.

Πάμε να δούμε ένα από αυτά, το Bigelow Ranch στη Utah γνωστό και ως «Skin-walker». Σύμφωνα με το θρύλο των ινδιάνων Navajo, skinwalker ήταν μια κακιά μάγισσα που μπορούσε να μεταμορφωθεί σε επικίνδυνο ζώο, κατασπαράζοντας όποιον είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά της.

Το ράντσο λοιπόν με το ανατριχιαστικό αυτό όνομα, ανήκε στην οικογένεια Meyers μέχρι το 1930. Από τότε και μέχρι το 1994 δεν υπάρχει καμία πληροφορία για άλλους ιδιοκτήτες, προφανώς άλλαξε πολλά «χέρια», πράγμα λογικό αν αναλογιστούμε τι μπορεί να έπαθαν οι άνθρωποι που κατοίκησαν εκεί, βάσει των περιγραφών που ακολουθούν!

Το 1994 το ράντσο αγοράστηκε από τον Terry και την Gwen Sherman. Ο Terry δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε αγρότης που απλά έψαχνε ένα ράντσο να στεγάσει την οικογένειά του και το κοπάδι του. Είχε κάνει σπουδές πάνω σε καινοτόμες διαδικασίες διαχείρισης αγροτικής καλλιέργειας και τεχνητής γονιμοποίησης ζώων. Επένδυσε λοιπόν ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτό το εγχείρημα, με πρώτης τάξης ζώα για αναπαραγωγή, πολλές ιδέες και μπόλικη αισιοδοξία.

Δυστυχώς όμως, μάλλον είχε λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν τα παραφυσικά φαινόμενα που άρχισαν συχνά-πυκνά να κάνουν την εμφάνισή τους με το που πάτησαν το πόδι τους εκεί.

Τα φαινόμενα αυτά, περιλαμβάνουν την εμφάνιση «άγνωστων» ζωντανών πλασμάτων, τον ακρωτηριασμό και την εξαφάνιση ζώων απ΄το κοπάδι του, τη θέαση UFO και την περιγραφή ήχων και ομιλιών σε άγνωστη και ακατάληπτη  γλώσσα.

Μια συγκλονιστική συνάντηση που είχε ο Terry, ήταν με ένα ζώο το οποίο περιγράφει σαν τεράστιο λύκο, και το οποίο αντιλήφθηκε ξαφνικά μια μέρα να παρακολουθεί το σπίτι από κοντινή απόσταση. Πυροβόλησε το παράξενο ζώο με τρία διαφορετικά όπλα, το πέτυχε με αρκετές σφαίρες, αλλά αυτό απλά τραυματίστηκε λίγο, επέζησε και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε τα αχνάρια του πάνω στη λάσπη μαζί με το γιό του για περίπου ένα μίλι, αλλά τα ίχνη του κάποια στιγμή απλά εξαφανίστηκαν, σαν να…πέταξε προς τον ουρανό. Όταν γύρισε στο αρχικό σημείο, τα ίχνη του πληγωμένου ζώου μύριζαν αλλόκοτα, σαν κάτι σάπιο και καμένο.

 Ένα άλλο αλλόκοτο κοκκινόμαλο ζώο βάρους γύρω στα 200 κιλά, βρέθηκε να κατασπαράζει ένα από τα άλογά του, ενώ άλλα παράξενα πλάσματα που δεν ανήκουν σε αυτόν τον πλανήτη, θεάθηκαν αρκετές φορές να περπατάνε ανάμεσα στα δέντρα, ενώ παράξενα πουλιά πέταγαν στον ουρανό, κάνοντας κύκλους πριν εξαφανιστούν ξαφνικά.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν δραματικά, όταν αρκετά από τα ζώα του βρέθηκαν ακρωτηριασμένα, με συγκεκριμένα όργανά τους να έχουν χειρουργικά αφαιρεθεί, χωρίς ίχνος αίματος να έχει τρέξει. Κάτι που κανένα άλλο ζώο δεν θα μπορούσε να έχει κάνει ή ακόμα και άνθρωπος. Γιατί ας πούμε κάποιος να θέλει να αφαιρέσει την κόρη του ματιού μιας αγελάδας;

Αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα πέταγαν συχνά στον ουρανό και σε πολύ κοντινή απόσταση από το έδαφος, ενώ πολλές φορές ήρθε αντιμέτωπος με τεράστιες τρύπες που είχαν σκαφτεί το βράδυ, σα να είχε προσγειωθεί κάποιο αεροσκάφος στο σημείο. Μέσα σε ένα χρόνο, ανέφερε 12 πορτοκαλί κυκλικά αντικείμενα πάνω από το ράντσο, ενώ ένα βράδι ένας μπλε δίσκος έφτασε πολύ κοντά στην αυλή του. Έστειλε τα σκυλιά να το κυνηγήσουν, αλλά δυστυχώς το μόνο που βρήκε μετά ήταν τα καμένα πτώματά τους.

Οι περιγραφές του Terry επιβεβαιώνονται και από γείτονες.

Αναφέρεται ακόμα, ότι κάποια μέρα άκουσε συνομιλίες να έρχονται από κάπου ψηλά, στον αέρα, σε γλώσσα άγνωστη, ενώ ο σκύλος γάβγισε στο ίδιο σημείο, σα να αντιλαμβανόταν εκεί μια παρουσία.

Σύντομα οι Shermans κατάλαβαν ότι δεν ήταν μόνοι τους στο ράντσο, η παρέα που είχαν ήταν επικίνδυνη, και το κυριότερο, κινδύνευαν πλέον με οικονομική καταστροφή αφού έχοντας χάσει ήδη 14 από τα 80 πανάκριβα ζώα τους, το κοπάδι τους σταδιακά αποδεκατιζόταν.

Το Σεπτέμβριο του 1996, ο Robert Bigelow, επιχειρηματίας που ασχολείτο με την αεροδιαστημική, αγόρασε το ράντσο για 200.000$, ενώ οι Shermans μετακόμισαν 18 μίλια μακριά, με την ελπίδα να βρουν επιτέλους την ησυχία τους. Ο Bigelow, εγκατέστησε εκεί ένα παρατηρητήριο και μια επιστημονική ομάδα η οποία παρακολουθεί και καταγράφει κάθε δραστηριότητα γύρω από το ράντσο επί 24ώρου βάσεως, ιδρύοντας το National Institute for Discovery Science. Το ράντσο φυλάσσεται, είναι ιδιωτικός χώρος και απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλους.

Από τον Απρίλιο του 2016, σε συνεργασία με τη ΝΑΣΑ μπήκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα Bigelow Expandable Activity Module (BEAM).

Αμφιβάλει κανείς, ότι το συγκεκριμένο ράντσο κρύβει πολλά μυστικά;


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations