Φαντάσματα ή μοντάζ; (video) - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Φαντάσματα ή μοντάζ; (video)

Κατηγορία: Μυστήριο

Είστε έτοιμοι να παραλογιστούμε λίγο ακόμα; 5 video που σύμφωνα με τον άνθρωπο που τα πόσταρε δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία!! 5 διαφορετικές «ιστορίες» που αν δεν είναι προϊόν μοντάζ θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας!!

Πάμε να τις δούμε και ο καθένας από εμάς ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!!

Ιστορία πρώτη η «οντότητα» ήθελε να φάει ετοιματζίδικο φαγητό από  ότι φαίνεται κι έκανε το μαγαζί άνω κάτω!! Μάλλον όμως δεν του άρεσε το φαγητό και από τα νεύρα του πέταξε το πιάτο, μαζί με την πετσέτα και αφού «διάβασε» και τον κατάλογο για να δει την τιμή!!

Στο επόμενο video που έχει καταγράψει η κάμερα του συγκεκριμένου μαγαζιού ο υπάλληλος τακτοποιεί τα εμπορεύματα στα ράφια όταν ο απρόσμενος «επισκέπτης» μάλλον δεν είχε χρήματα και έκλεβε τα εμπορεύματα όταν από την φούρια του μάλλον έπεσε σε ένα άλλο ράφι προκαλώντας σαματά και αναγκάζοντας τον υπάλληλο να το βάλει στα πόδια!!

Στο τρίτο video που έχει έρθει από το κύκλωμα παρακολούθησης κάποιας εταιρείας κατά τις νυχτερινές ώρες, στις οποίες η εταιρεία είναι κλειστή, ο «φίλος» μας, μάλλον κάποιος πρώην υπάλληλος, φαίνεται ότι είχε διάθεση για υπερωρίες ή ήθελε να εκδικηθεί το αφεντικό κάνοντας την εταιρεία άνω κάτω!! Όντως ανατριχιαστικό εάν είναι αληθινό!!

Δωμάτιο ξενοδοχείου έχει η συνέχεια, στο οποίο βέβαια δεν μένει κανείς άλλα κατά παράξενο τρόπο από μέσα ακούγονται ουρλιαχτά!! Οι κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν τον security ο οποίος ανοίγει το δωμάτιο και φρικάρει όταν διαπιστώνει ότι όλο το δωμάτιο είναι ανακατεμένο χωρίς να είναι κανείς μέσα!! Στην επανάληψη βλέπεται την «οντότητα» που φεύγει όταν ο τύπος ανοίγει την πόρτα!!    

Στο τελευταίο στο οποίο τα χρειάστηκα, βλέπουμε αυτοκίνητο μέσα στον χιονιά να οδεύει προς κάποια κατεύθυνση!! Μέσα στο χιόνι εμφανίζεται το «φάντασμα» τρομάζοντας του επιβάτες οι οποίοι με όπισθεν φεύγουν ουρλιάζοντας!! Προσοχή θα τρομάξετε!!

5 διαφορετικές ιστορίες, κάποιες δείχνουν αληθινές, είναι όμως;

Τα συμπεράσματα δικά σας φιλαράκια μου!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας