Απόψε θα διηγηθούμε τρομακτικές ιστορίες... (video) - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 4:40 PM, Apr 26, 2018

Απόψε θα διηγηθούμε τρομακτικές ιστορίες... (video)

Κατηγορία: Μυστήριο

Επειδή μας αρέσουν τα θρίλερ κι έχουμε καιρό να δούμε, μπορούμε να παραμυθιαστούμε λίγο ή όχι, με κάποιες ιστορίες που έχουν τις δικές τους εικόνες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Μόνος στο σπίτι, πετυχημένη συνταγή και σε απομονωμένο δάσος κατά προτίμηση το ανήλικο αγόρι πέφτοντας για ύπνο και κοιτώντας τον έναστρο ουρανό, θα δει έξω από το παράθυρό του μια τρομακτική μορφή που του ψιθυρίζει θα ξανάρθωωω. Τρέχει να τηλεφωνήσει στους γονείς του μα ως γνωστόν το τηλέφωνο είναι κομμένο. Ίσως και το ρεύμα.

Ένα καλό ζέσταμα για καμία ταινιούλα προσεχώς και οι προτάσεις συνεχίζονται πανομοιότυπα με βραδινούς περιπάτους μες στην ομίχλη όπου κάποιος βρίσκεται πίσω σου και σε παρακολουθεί. Ακούς τα βήματά του να κάνουν κρατς στα ξεραμένα φύλλα και στο χώμα αλλά γυρνώντας δε βλέπεις κανέναν. Σου φτάνει η τρομάρα που πήρες.

Δύσκολο πράγμα η μοναξιά κι οι επίδοξοι διαρρήκτες αδίστακτοι. Όταν όμως δεν αφήνουν ίχνη; Και είναι όντως κλέφτες ή πνεύματα που έρχονται από έναν άλλο κόσμο; Σημασία έχει πάντα να γλιτώνει ο πρωταγωνιστής!

Οι θόρυβοι και οι σκιές σε πρώτο πλάνο. Παραισθήσεις, παρενέργειες φαρμάκων, όνειρα, εφιάλτες, αλήθειες, ψέματα, ιστορίες τρομακτικές που άλλοτε είναι πετυχημένες άλλοτε όχι.

Όπου υπάρχει σκοτάδι υπάρχει και φως ως γνωστόν..


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations