Μυστήριο - e-Stage.gr
Mar 23, 2018 Last Updated 4:24 AM, Mar 23, 2018

Απόψε θα διηγηθούμε τρομακτικές ιστορίες... (video)

Επειδή μας αρέσουν τα θρίλερ κι έχουμε καιρό να δούμε, μπορούμε να παραμυθιαστούμε λίγο ή όχι, με κάποιες ιστορίες που έχουν τις δικές τους εικόνες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Add a comment

Μυστηριώδη εγκαταλειμμένα μέρη (video)

Άλλα χρησιμοποιήθηκαν κάποτε και αφού εκπλήρωσαν το σκοπό τους, εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, άλλα είναι τα απομεινάρια ενός δυστυχήματος ή κάποιας ιδέας που δεν πήγε καλά.

Add a comment

Παράξενα τέρατα, υπάρχουν ακόμα; (video)

Ανεξήγητα, απόκοσμα, πλάσματα που έχουν εξαφανιστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια καθώς και τέρατα που είναι σα να βγήκαν από παραμύθι έρχονται να ταράξουν τα νερά. Κυριολεκτικά όμως, γιατί τα περισσότερα ζουν στη θάλασσα.

Add a comment

Οι πάγοι λιώνουν και αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά! (video)

Η υπερθέρμανση της γης κάνει τους πάγους να λιώνουν και να αποκαλύπτουν μυστικά θαμμένα για χιλιάδες χρόνια! Η γη ξέρει να διατηρεί καλά τα μυστικά της, και η κατάψυξη είναι ένας πολύ καλός τρόπος.

Add a comment

Βρέθηκε παράξενο πλάσμα με σώμα γάτας και κεφάλι ανθρώπου; (pics)

Λογικά, κανείς δεν θα πιστέψει πως αυτό το πλάσμα είναι πραγματικό αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα σχετικά με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Add a comment

Sleeping beauty

«Μία κοιμωμένη ομορφιά» είναι η ιστορία της μικρής Rosalia Lombardo, ενός μικρού κοριτσιού από τη Σικελία που πέθανε από πνευμονία μόλις δύο ετών.

Add a comment

Ο άγγελος που σώζει ποδηλάτη (video)

Πιστεύετε στους αγγέλους; Έχει τύχει να σώσει τη ζωή κάποιου ερχόμενου οδηγού ή πεζού μια αόρατη δύναμη; Έχουμε δει κατά καιρούς αρκετά παρόμοια βίντεο μη ξέροντας βέβαια τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Add a comment

Δέκα ανεξήγητα ουράνια μυστήρια που πιάστηκαν από την κάμερα

Συνεχίζουμε τις αγαπημένες μας αναζητήσεις σε ανεξήγητα μυστήρια, αυτή τη φορά μιλώντας για δέκα ανεξήγητα ουράνια μυστήρια, τα οποία καταγράφηκαν στην κάμερα.

Add a comment

UFOλόγος κάνει λόγο για πέντε «μη ανθρώπινα» λείψανα (videos)

Πριν από λίγο καιρό τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ έκαναν εικόνες μιας «περίεργης» μούμιας από το Περού, και συγκεκριμένα από την περιοχή της Νάζκα, γνωστής για τα αινιγματικά γεωγλυφικά της.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations