Η Σοφία Χαρμαντά ολόγυμνη μέσα στη θάλασσα (pics) - e-Stage.gr
Mar 24, 2018 Last Updated 11:08 PM, Mar 23, 2018

Η Σοφία Χαρμαντά ολόγυμνη μέσα στη θάλασσα (pics)

Κατηγορία: Hot Viral

Τη Σοφία Χαρμαντά τη γνωρίσαμε ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Βlind Taste».

Η Σοφία Χαρμαντά, το εικοσάχρονο κορίτσι που τη γνωρίσαμε από την παγκόσμια καμπάνια γνωστού αντηλιακού, ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Βlind Taste», αυτήν την εποχή βρίσκεται στην Αμερική. 

Έπειτα, από ένα σύντομο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη στο οποίο πήγε μετά από παρότρυνση του πρακτορείου Ace, υπέγραψε συμβόλαιο με το Νext, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, ενώ απέκτησε για ατζέντη τον περίφημο Boris Rado, ατζέντη της Kate Moss. 

Η Σοφία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Cancun Quintama Roo στο Μεξικό για επαγγελματική φωτογράφιση και μοιράζεται μαζί μας τα όμορφα μέρη του γνωστού θέρετρου! Η Σοφία βρέθηκε μέσα σε τροπικό δάσος από φοίνικες αλλά και σε παραλία με σπηλιές όπου το νερό ήταν πολύ κρύο και έπρεπε να μπει μέσα ολόγυμνη και να κολυμπήσει για τις ανάγκες της φωτογράφισης! 

πηγή: protothema.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας