Υπάρχει Άγιος Βασίλης; Καλά δες την Ασημίνα Ιγγλέζου και θα πιστέψεις και στους εξωγήινους (video) - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

Υπάρχει Άγιος Βασίλης; Καλά δες την Ασημίνα Ιγγλέζου και θα πιστέψεις και στους εξωγήινους (video)

Κατηγορία: Hot Viral

Ποιό θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει η Ασημίνα Ιγγλέζου στους θαυμαστές της τώρα που ήρθαν τα Χριστούγεννα;

Μα φυσικά ένα καυτό βίντεο με πόζες που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για κουβέντες… Έτσι και έκανε! Το γνωστό μοντέλο, αψηφώντας το κρύο, φόρεσε κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιώ, ασορτί σκουφάκι, πήρε βλέμμα όλο νόημα και πόζαρε ως sexy Santa σε πισίνα με θέα στην θάλασσα και στο νησί της Εύβοιας!

Τα πλάνα αποδεικνύουν ακόμη μία φορά πως η θεά Ασημίνα, αν και μητέρα δύο παιδιών, είναι δικαίως από τα πιο καυτά θηλυκά και τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην χώρα μας!

Το βίντεο, μια συμπαραγωγή του Mykonos Live Tv, της PHOTOSHOPDIGITAL και της HOPE VISUAL PRODUCTIONS, γυρίστηκε στο κτήμα Ανθηδών. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τον αγροτουρισμό και να διασκεδάσουν με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ οι χώροι του κτήματος διατίθεται και για την διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων.

πηγή: mykonoslive.tv


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations