Games - Internet - Hobbies - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 8:38 AM, Jun 25, 2018

Super Mario Run

Μετά από πολλούς μήνες βγήκε για τις Android συσκευές  το Super Mario Run. #AndroidMasterRace, διότι δεν είμαστε πληβείοι για να πάρουμε iPhone.

Super Sentai η ιαπωνική προέλευση των Power Rangers

24 του Μάρτη έχουμε την πρεμιέρα της νέας ταινίας Power Rangers, οπότε τι καλύτερο από αφιερώματα για τους Power Rangers. Όλος ο μήνας θα αφιερωθεί για τους Power Rangers, μέχρι να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, οπότε……….

Επισκεφτήκαμε το Hobby Fair Play Festival v.2

Το σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου ήταν μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με διάφορα καινούργια πράγματα τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια διαφυγή από την μιζέρια της καθημερινότητας.

Ένα ταξίδι μέσα σε κατακόμβες γεμάτες δράκους ή αλλιώς αφιέρωμα στο Dungeons & Dragons

Το 1974 δημιουργήθηκε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο έμελλε να γεμίσει τις ώρες μικρών και μεγάλων για τα επόμενα 43 χρόνια και φυσικά να έχει ακόμα μπροστά του πάρα πολλά χρόνια.

Virtual Reality και Virtual Boy

Ξαφνικά έχουμε πάλι το Virtual Reality στη ζωή μας, ύστερα από όταν έφυγε από τη ζωή μας χωρίς καν να το καταλάβουμε. Το πώς ήρθε, έφυγε και ξανάρθε μου θυμίζει καριέρες πολλών ποπ και ροκ σταρς.

Βλέπετε Dragonball Z Fusions

Βλέπετε Dragonball Z και αναρωτιόσασταν εάν μπορούσατε να κάνετε τον Bardock, τον πάτερα του Goku, Super Saiyan ή εάν μπορούσατε να δώσετε και άλλες μορφές Super Saiyan ή ακόμα και να κάνετε Fusion τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

Αξίζει η αγορά ενός Nintendo Mini Classic;

Σήμερα θα εξετάσουμε εάν το Nintendo Classic Mini αξίζει τα 70 ευρώ που ζητάει ή καλυτέρα να πάρουμε μια από αυτές τις παλιές κονσόλες που έπερνε ο τζαμπατζής θειος ή πατέρας από τα πανηγύρια ή να κατεβάσουμε κανένα emulator και ROMs.

Τα άλλα Pokemon mobile games

Με αφορμή τη κυκλοφορία του Pokémon Duel, αποφάσισα να διεισδύσω πιο βαθιά στο Google Play Store, για να δω τι άλλο έβγαλαν κάτω από το brand του Pokémon, πέρα από το Pokémon Go. Και οφείλω να πω ότι βγήκα με πράγμα.

Τα προβλήματα με το Nintendo Switch

Μετά την παρουσίαση της νέας κονσόλας της Nintendo, το Nintendo Switch, βγήκαν στη φόρα πολλά προβλήματα που δείχνουν σαφώς κατά πόσο πίσω η Nintendo είναι ακόμα κολλημένη στο παρελθόν και δεν έμαθε πολλά από τα παθήματα του Wii U. 

20 εναλλακτικές επιλογές από το Diablo

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Diablo, και άλλαξε την ροη του gaming και γέννησε το είδος του Action - RPG / ARPG. Και όπως είναι φυσικό, όπως με κάθε τεράστια επιτυχία, υπάρχουν και αυτοί που θα το αντιγράψουν. Και αυτό αποφάσισα να κάνω, να προτείνω 20 εναλλακτικές επιλογές από την σειρά Diablo.

Όλοι οι κωδικοί Wi-Fi από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου σε έναν χρήσιμο χάρτη

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε κάποιο αεροδρόμιο του εξωτερικού να περιμένουμε βασανιστικά να περάσει η ώρα. Το να μην έχεις ίντερνετ όταν ταξιδεύεις είναι

10 cult games στα ηλεκτρονικά

Άλλο ένα top-10, αυτή τη φορά όμως κάτι διαφορετικό. Θα σπάσω την αθλητική μονοτονία και θα αναλύσω τα 10 κατα τη γνώμη μου κορυφαία παιχνίδια

Οι Ρωσικές αρχές έκλεισαν το Pornhub και το YouPorn ζητώντας από τους πολίτες να βρουν αληθινές γυναίκες

Το κλείσιμο των δύο μεγαλύτερων ιστοσελίδων πορνό για ενήλικα άτομα στον κόσμο αποφάσισαν την περασμένη Τρίτη η ρωσικές αρχές.

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations