Η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Labo (pics) - e-Stage.gr
Apr 24, 2018 Last Updated 1:32 PM, Apr 24, 2018

Η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Labo (pics)

Κατηγορία: Games - Internet - Hobbies

Η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Labo, μια σειρά DIY (Do-It-Yourself) παιχνιδιών από χαρτόνι.

Πρόσφατα η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Labo, μια σειρά DIY (Do-It-Yourself) παιχνιδιών από χαρτόνι που συνδυάζοντας το με το Nintendo Switch, θα μπορεί να γίνει μια νέα πλατφόρμα δραστηριοτήτων, όπως ψάρεμα, πιάνο, τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι και ρομπότ.

Θα βγει σε δυο πακέτα, το ένα είναι το Variety Pack που θα περίεχε διάφορα πράγματα μέσα μου, με το αντίστοιχο cartridge και κατασκευές που θα πρέπει να συναρμολογήσετε, και το δεύτερο είναι το Robot Kit, το όποιο είναι κυρίως για προσομοίωση ρομπότ με ανάλογες δραστηριότητες,  cartridge και κατασκευές, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου.

Σίγουρα αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς κανένας δεν το περίμενε από πουθενά.

Είναι χαριτωμένη και πρωτότυπη ιδέα, δεν λέω, αλλά φοβάμαι ότι γρήγορα θα χάσει την γοητεία του και θα παρατήσουν όλοι μετά από λίγο. Κυρίως όταν δεν ξέρουμε κατά ποσό θα το συνεχίσουν μετά την κυκλοφορία των δυο πρώτων.

>

Φυσικά, αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που η Nintendo κάνει κάτι τέτοιο. Στην εποχή του NES υπήρχαν διάφορα περιφερειακά, όπως το Super Chain, που ήταν μια καρεκλά που λειτουργούσε σαν χειριστήριο, το NES Piano, ένα πιάνο που συνδεόταν με το NES και έπαιζες μουσική, το Power Glove, ένα γάντι-χειριστηριο (It’s so Bad) και για το Gameboy έβγαλαν μια κάμερα με εκτυπωτή και ένα ιατρικό εργαλείο που συνδέονταν με αέριο αναισθησίας και ο ασθενής έπαιζε με το Gameboy και δεν καταλάβαινε την αναισθησία, ένα πληκτρολόγιο, και να συνδεόταν με μια ραπτομηχανή της SINGER.

Θέλω να καταλήξω ότι δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Nintendo βγάζει κάτι περίεργο και ασύμβατο. Τώρα απλά μένει να δούμε κατά ποσό καλά θα πάει και εάν θα υπάρχουν σχεδία για το μέλλον.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας