Call of Duty WW2 - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 2:53 PM, Apr 26, 2018

Call of Duty WW2

Κατηγορία: Games - Internet - Hobbies

Άλλη μια χρόνια, άλλη μια μετριότητα που λέγεται Call of Duty. Και είναι λίγο πιο ενδιαφέρον αυτή την φορά, καθώς έχουμε μια (απελπισμένη) επιστροφή στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά τον νέο καρκίνο με τον όποιο κλέβουν τα λεφτά σας, τα lootboxes.

Είμαι άνθρωπος που προτίμα το single-player campaign από το multiplayer, γιατί πρώτον είμαι άνθρωπος που βλέπει τα video games ως ένας άλλος τρόπος για να πεις μια ιστορία, κυρίως το να την ζεις, και δεύτερον μετά από λίγο το multiplayer πολλές φορές με κάνει να θέλω να πάω στην Β. Κορέα και να πατήσω εγώ τα κουμπιά του Κιμ. Θυμαστε στο Avengers: Age of Ultron, που ο Ultron σερφάρισε στο Ίντερνετ για λίγο και αποφάσισε να αφανίσει την ανθρωπότητα; Έτσι είμαι μετά.

Στο single player, είστε κάτι Αμερικανοί στρατιώτες στις μεγαλύτερες μάχες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και σκοτώνετε τους Ναζί. Ουπς, εννοούσα Γερμανούς στρατιώτες που δεν καθόλου, μα καθόλου Ναζί. Ναι, εδώ έχουμε ένα πρόβλημα. Ότι έριξαν άπειρη λογοκρισία στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να το έχουμε σε e-sports, καταστρέφοντας ότι έχει σε ιστορική άξια. Και ναι, πολλές φορές, κάποια παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν στο να μάθει κάποιος Ιστορία. Πιο πολύ έμαθα για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στο Playstation 2, παρά από το σχολείο (κυρίως γιατί πολλοί καθηγητές δεν μας τον έμαθαν και βαρυνόντουσαν να πάνε μέχρι εκεί). Πιστέψτε με, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τα γεγονότα και να ζήσετε την φρίκη της περιόδου αυτής. Αλλά όχι, έχουμε e-sports και δεν θέλουμε να θιχτεί κανένας ευαίσθητος.

Βεβαία, γιατί πήγαν πίσω στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Πολύ απλά, ο αντίπαλος του, το Battlefield της ΕΑ κατατρόπωσε το Call of Duty σε πωλήσεις και κριτικές. Επίσης ο κόσμος δεν ήθελε άλλο σύγχρονο πόλεμο ή κάποιο ψιλό-χαζο sci-fi πόλεμο. Και βεβαία δεν βοήθησε το γεγονός ότι όταν ανακοινώθηκε η HD έκδοση του Modern Warfare 1, κάτι που ήθελε ο κόσμος παρά πολύ, ήταν κλειδωμένο πίσω από την Legacy Edition του Infinite Warfare για 100 ευρώ, που σήμαινε ότι όχι μονό έπρεπε να το αγοράσουν με ένα άλλο παιχνίδι που δεν ήθελαν, αλλά και να δώσουν πολλά λεφτά. Όποτε πήραν την απελπισμένη απόφαση να γυρίσουν πίσω από όπου ξεκίνησε όλη η σειρά Call of Duty.

Ούτως ή άλλως σαν στόρι δεν είναι καλό, καθώς είναι λίγο ως πολύ μια από τα ιδία: είμαστε κάτι Αμερικανοί στρατιώτες με μηδέν προσωπικότητα, ξεχασμένοι σαν πρωταγωνιστές, έχουμε παντού εκρήξεις, πυροβολισμοί, στο τέλος έχουμε “America, fuck yeah!” και τέλος. Εννοείται ότι τα Call of Duty δεν είχαν πότε κάποιο στόρι, αλλά μετά από καιρό, θα περίμενε κάνεις να υπήρχε βελτίωση στο γράψιμο. 

Α ναι, έχουμε και ένα Zombie Mode, επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμα πιο σοβαρό, ας χώσουμε και ζόμπι.

Δυστυχώς, όμως, όπως πάντα, η μεγαλύτερη προσοχή δίνεται στο multiplayer, όπου εισάγουν και τα lootboxes. Τώρα, τι είναι τα lootboxes, ρωτάτε. Μετά από κάθε μάχη θα παίρνετε από ένα κουτί που μέσα έχει διάφορα πράγματα, όπως skins, consumables, voices και άλλα καλούδια που δεν έχουν τεράστια σημασία. Το θέμα είναι ότι ζητιάνε κάποιες φορές και πραγματικά λεφτά και έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται τόσο μεγάλος τζόγος , που στο Βέλγιο τώρα εξετάζεται εάν είναι να βάλουν στο κουτί του παιχνιδιού να αναγράφεται και τζόγος. 

Στην τελική, δεν υπάρχει κάποια τεράστια διάφορα με τις προηγούμενες χρονιές. Πολλοί θα λένε για γραφικά και διάφορα τέτοια χαζά, αλλά στο τέλος θα ξεχαστεί, όπως έχουν ήδη ξεχαστεί τα προηγούμενα. Όποτε, πηγαίνετε να αγοράσετε το Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein II: The New Colossus, Day of Infamy και Hearts of Iron IV. Πολύ καλύτερες εμπειρίες για 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations